در مطلب زیر طرز تهیه تخم مرغ بندیکت را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  طرز تهیه  تخم مرغ بندیکت را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۴ شاخه پیازچه
به میزان لازم روغن زیتون
۴۰۰ گرم اسفناج
قدری جوز هندی
به میزان لازم نمک و فلفل
۱ عدد لیمو
۲ عدد بزرگ زرده تخم مرغ
۱ قاشق چای خوری سس خردل
۱۰۰ گرم کره
قدری سرکه سفید
۸ عدد کوچک تخم مرغ
۴ برش نان تست
۱۰ گرم ژامبون


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:
۱- پیازچه‌ها را تمیز کرده و بشویید. آن‌ها را ریز خرد کنید.

۲- می‌توانید از بیبی اسفناج هم استفاده کنید. اگر برگ‌های اسفناج بزرگ هستند، آن‌ها را خرد کنید.

۳- کره را آب کنید.

۴- برش‌های نان را نصف کنید و آن‌ها را به روش دلخواهتان برشته کنید. اگر دسترسی دارید از ۴ عدد مافین انگلیسی استفاده کنید، آن‌ها را نصف کرده و در فر گرم کنید.

پیازچه‌ها را به همراه کمی روغن زیتون در ماهیتابه‌ای روی حرارت متوسط رو به پایین بریزید.

اسفناج، کمی جوز هندی و قدری نمک و فلفل سیاه به آن‌ها اضافه کنید.

تخم مرغ بندیکت بگذارید تا آن‌ها خوب پخته شده و آب اضافیشان گرفته شود.

قدری آب لیمو روی آن‌ها بچکانید و آن‌ها را گرم نگه دارید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.