در گزارش زیر طرز تهیه تارت حلوا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، حلوا یکی از انواع دسر‌های ایرانیه. اگه قصد دارید در سفره‌های خود از این دسر استفاده کنید، می‌تونید اون رو به صورت تارت هم سرو کنید. تارت حلوا علاوه بر اینکه زیباترین نحوه سرو حلواست، طعم خوبی هم داره.

مواد لازم

 ۲۵۰ گرم آرد سفید
 ۶۰ گرم کره
 ۳ قاشق سوپ خوری ماست
 ۱ عدد زرده تخم مرغ
 کمی نمک
کمی پسته و بادام


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از کباب فنلاندی و خوراک سلطان تا دسر مگنولیا با طعم توت فرنگی و وانیل + تصاویر


دستور تهیه

کره رو مدتی قبل از شروع کار از یخچال بیرون می‌ذاریم تا کمی نرم بشه. آرد رو با نمک و کره تکه تکه شده نرم توی کاسه‌ای ریخته و با نوک انگشت مخلوط می‌کنیم. (نباید خمیر رو ورز بدیم، چون به روغن میافته).

ماست و زرده تخم مرغ رو هم کم‌کم اضافه کرده و به مخلوط کردن با دست ادامه میدیم، در حدی که خمیر به دست نچسبه. خمیر آماده رو نیم ساعت در ظرف در بسته در یخچال قرار میدیم تا استراحت کنه.

بعد از این مدت، خمیر رو از یخچال درآورده، روی سطح صاف و آردپاشی شده‌ای با وردنه باز می‌کنیم تا به قطر نیم سانتی‌متر برسه، بعد خمیر رو قالب زده و در ظرف مخصوص تارت‌های یک نفره قرار میدیم و با نوک چنگال خمیر رو سوراخ سوراخ می‌کنیم تا خمیر در حین پخت پف نکنه.

فر رو با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم می‌کنیم. قالب‌ها رو روی پنجره فر، طبقه وسط می‌گذاریم و به مدت ۲۰ دقیقه صبر می‌کنیم تا نون تارت آماده بشه. بعد از این مدت فر رو خاموش کرده و قالب‌ها رو درمیاریم و می‌ذاریم خنک بشن.

نون‌ها بعد از خنک شدن به راحتی از قالب جدا میشن. حلوای آماده شده رو با قیف داخل نون‌ها پر کرده و با خلال‌های پسته و بادام تزئین می‌کنیم.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۲ ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۰
جالب نبودن اصلا