به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چیلی یک پیش غذا مثل سوپه با این تفاوت که آبکی نبوده و کمتر شناخته شده هست. چیلیها رو با ترکیبات با ارزشی مثل گیاهان، لبنیات و مواد گوشتی تهیه میکنند و به همین دلیله که مصرف اونها میتونه روی سلامت بدن تاثیرات مثبتی داشته باشه.
مواد لازم:
۲ فنجان پوره کدو تنبل
۱/۲ فنجان پنیر چدار (خرد شده)
۱/۲ فنجان خامه ترش
۱/۲ فنجان فلفل دلمهای زرد (خرد شده)
۱/۲ فنجان فلفل دلمهای سبز (خرد شده)
۱ فنجان پیاز (خرد شده)
۱ و ۱/۲ قاشق غذا خوری پودر فلفل قرمز
۱ قاشق غذا خوری روغن نباتی
۱ کنسرو گوجه فرنگی
۱ حبه سیر
۱/۲ قاشق چای خوری فلفل سیاه
۱ پنس نمک
۱ عدد سینه بوقلمون
بیشتر بخوانید
دستور تهیه:
ماهی تابه رو روی حرارت قرار داده و روغن داخلش میریزیم. پیاز، فلفل سبز، فلفل دلمهای زرد و سیر رو اضافه کرده و تا زمانی که نرم بشن به تفت دادن ادامه میدیم.
بوقلمونها رو که خرد کرده بودیم، اضافه میکنیم و تفت میدیم تا به صورت یکنواخت قهوهای بشن و داخل یک ظرف تخلیه میکنیم.
گوجه و کدو رو داخل یک ظرف کاملا هم میزنیم و مخلوط میکنیم و مقدار دلخواه نمک و فلفل سیاه رو به بوقلمونها اضافه میکنیم.
مواد رو ۲۰ دقیقه روی حرارت کم میذاریم تا ریز جوش بزنه، از حرارت برداشته و پنیر چدار و خامه ترش رو اضافه کرده و سرو میکنیم.
منبع:غذاپز
انتهای پیام/