به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جوجه کباب یکی از غذاهای به شدت محبوب بین ما ایرانی هاست. جوجه حلزونی یه روش خاص برای تهیهی جوجه کباب زعفرانیه که هم ظاهر دوست داشتنی داره و هم طعمی بی نظیر. معمولا به جوجه حلزونی تابهای معروفه و در ماهیتابه تهیه میشه که این یه مزیت عالی به حساب میاد.
مواد لازم:
۳ قاشق غذا خوری زعفران دم کرده
۳ قاشق غذا خوری روغن
۲ قاشق غذا خوری آب لیمو
۱ قاشق غذا خوری پودر سیر
۲ عدد فیله مرغ
۱ عدد پیاز
به میزان لازم نمک و فلفل
بیشتر بخوانید
دستور تهیه:
پیاز رو بشویید و پوست بگیرید و اون رو به شکل حلقهای یا خلالی برش بزنید. فیلههای مرغ رو به صورت نواری به قطر دو یا سه سانتی متر خرد کنید.
زعفران دم کرده رو با نمک، فلفل، پودر سیر و پیازهای خرد شده توی یک کاسه بریزید. فیلههای مرغ برش خورده رو بهش اضافه کرده و کاملا با هم مخلوط کنید. روی کاسه رو با سلفون یا کیسهی پلاستیکی بپوشونید. کاسه رو به مدت ۴ الی ۵ ساعت در یخچال قرار بدید تا مواد به خورد مرغ بره.
کاسه رو از یخچال خارج کرده و نیم ساعت قبل از پخت مرغ، به اون آب لیمو اضافه کنید. سیخهای چوبی رو آماده کرده و برشهای مرغ رو به شکل حلزونی به سیخ بکشید.
تابه رو با مقداری روغن چرب کرده و روی حرارت قرار بدید. رولت مرغ حلزونی رو توی ماهیتابه بذارید تا کم کم سرخ بشه. هرازگاهی سیخهای مرغ رو بچرخونید.
هر وقت که هر دو طرف جوجه حلزونی توی ماهیتابه طلایی رنگ شد، اونها رو خارج کنید. سیخهای کباب رو روی دستمال کاغذی قرار بدید تا روغنشون گرفته بشه و به همراه پلو و انواع سالاد اون رو نوش جان کنید.
منبع:غذاپز
انتهای پیام/