عباس آغاز رئیس شبکه دامپزشکی مهاباد در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، اظهار کرد: بنا بر وظایف سازمان دامپزشکی هر محصول و فرآورده خام دامی از مزرعه تا سفره تحت نظارت بهداشتی سازمان دامپزشکی است.
آغاز افزود: در همین راستا طی مدت ۱۲ ماهه سال ۹۹ اکیپهای بازرسی و کنترل بهداشتی شبکه دامپزشکی شهرستان اقدام به بازدید و نظارت تعداد ۲ هزار و ۵۵۱ نوبت از مراکز مختلف تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی شامل کشتارگاه، انواع مراکز عرضه گوشت قرمز و سفید، فروشگاههای زنجیرهای و سوپر مارکتهای عرضه کننده گوشت مرغی و تخم مرغ خوراکی، قصابی ها، رستورانها و کبابی را نموده اند.
او بر رعایت اصول و ضوابط بهداشتی در تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی تاکید کرد و افزود: بازرسان دامپزشکی به منظور حفظ سلامت و امنیت غذایی مردم بر نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی در کارخانهها، سردخانهها، مراکز توزیع، فروشگاههای عرضه نظارت مستمر و دقیقی دارند.
انتهای پیام / س خ