به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مریم اژدری متخصص تغذیه گفت: روزه داران در وعده افطار به سرعت غذا مصرف نکنند و به تدریج با فاصله زمانی مناسب غذا را میل کنند.
او افزود: افراد در وعده افطار از نوشیدنی گرم و غذاهایی که حجم مایعات زیادی دارند استفاده کنند که مجبور نشوند برای رفع نیاز بدن به آب، مایعات سرد مصرف کنند.
متخصص تغذیه گفت: روزه داران در وعده افطار سوپهای کم کالری که از سبزیجات مختلف تهیه شده است، مصرف کنند.
او بیان کرد: خوراک عدسی و لوبیا، فرنی و شیربرنج نیز برای وعده افطار مناسب است و با افزودن ادویههایی مانند دارچین و زنجبیل به این غذاها نفاخ بودن و مزاج سرد در آنها از بین میرود.
اژدری گفت: با مصرف غذاهایی که حجم مایعات زیادی دارند از پرخوری در وعده افطار جلوگیری میشود.
او تصریح کرد: بعضی افراد در وعده افطار اینقدر پرخوری میکنند که میلی به مصرف میان وعده و وعده سحری ندارند.
متخصص تغذیه گفت: پرخوری در وعده افطار عواقب بدی دارد و روزه داران باید با کنترل غذا مصرف کنند که دچار مشکلات گوارشی نشوند.
انتهای پیام/ی