متخصص تغذیه گفت: روزه داران در وعده سحر و افطار غذا‌های حاوی قند زیاد مصرف نکنند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مریم اژدری متخصص تغذیه گفت: مصرف غذا‌های حاوی چربی زیاد، قند زیاد و غذا‌های سرخ کردنی باعث افزایش احساس تشنگی در طول روز در ماه رمضان می‌شود.

اژدری ادامه داد: غذا‌های دارای ادویه بسیار زیاد باعث عطش بیشتر افراد در ماه مبارک رمضان می‌شود.

او افزود: بعضی افراد این تفکر را دارند که با مصرف زیاد غذا روزه داری را به خوبی طی می‌کنند، اما پرخوری در وعده سحر باعث ایجاد مشکلات گوارشی در بدن آن‌ها می‌شود.

متخصص تغذیه بیان کرد: خوردن چای زیاد در وعده سحر به دلیل دفع بیشتر ادرار باعث افزایش تشنگی فرد در طول روز می‌شود.

او تصریح کرد: افراد در شروع افطار مواد حاوی قند زیاد مصرف نکنند و در آغاز افطار از آب ولرم و شیر گرم استفاده کنند.

اژدری گفت: روزه داران برای شیرین کردن مایعات و نوشیدنی‌هایی که در وعده افطار استفاده می‌کنند از قند‌های طبیعی مانند شیره توت، شیره انگور و شیره خرما استفاده کنند.

او بیان داشت: در وعده افطار استفاده از قند‌های ساده باید بر اساس میزان کالری تنظیم شده برای افراد باشد همچنین غذا‌های حاوی قند زیاد مصرف نکنند.

انتهای پیام/و

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار