به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ترکیب مرغ و سیب زمینی شاید خیلی ساده به نظر بیاد، اما وقتی با کلی دقت ادویههای مختلفی برای طعمدار کردنشون انتخاب بشه، نتیجه ش میشه یه غذای جدید و خیلی خوشمزه که به راحتی نمیشه ازش گذشت.
مواد لازم
۲ عدد سیب زمینی
۲ عدد سینه مرغ
۱ قاشق چای خوری زردچوبه
۱ قاشق چای خوری دانه خردل
۱ قاشق چای خوری پودر زیره
½ قاشق چای خوری دانه شنبلیله
۱ قاشق چای خوری دانه کنجد
۲ قاشق غذا خوری پودر نارگیل
۱ قاشق سوپ خوری روغن
به مقدار لازم فلفل قرمز
۱ قاشق غذا خوری گشنیز
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم فلفل سیاه
۲ حبه سیر
۱ قاشق چای خوری تخم گشنیز
قاشق چای خوری پودر خردل
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از خوراک بیگوس و قلیه دزفولی تا مَکش غذای خوشمزه ایلامی + تصاویر
دستور تهیه
سیب زمینیهای پخته و سینهی مرغ رو خرد میکنیم و توی ظرف میریزیم. سپس کنجد، زیره، تخم گشنیز، دانه خردل، دانه زیره و پودر نارگیل رو بهش اضافه میکنیم.
بعد فلفل قرمز، پودر خردل، دانه شنبلیله، زردچوبه، نمک و فلفل سیاه، سیر له شده و گشنیز خرد شده رو هم به مواد اضافه و با هم مخلوط میکنیم.
سینی فر رو با مقداری روغن چرب میکنیم. مواد رو به صورت یکدست کف سینی فر پخش میکنیم و سینی رو به مدت ۲۰ دقیقه توی فر با دمای ۲۲۵ درجه سانتیگراد قرار میدیم.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/