به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پولنتای تاپناد یک فینگرفود جذاب است که با آرد ذرت و سس تاپناد زیتون درست میشود. این فینگرفود مناسب مهمانیها و دورهمی ها است و خواص زیادی هم دارد. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستور پخت این فینگرفود پرطرفدار آشنا شوید.
مواد لازم:
۲ قاشق غذا خوری ریحان (خرد شده تازه)
۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون
۹ قاشق غذا خوری سس تاپناد
۱۴۰ گرم پولنتا آماده (آرد ذرت)
۱۰۰ گرم کاهو
۹ عدد گوجه گیلاسی
۷۰۰ میلی لیتر آب سبزیجات
بیشتر بخوانید:
دستور تهیه:
آب سبزیجات رو توی یک تابه متوسط میریزیم و اون رو میجوشونیم. آب رو به آرومی هم میزنیم، پولنتا یا آرد ذرت رو به اون اضافه میکنیم و به مدت ۵ دقیقه میپزیم.
ریحان رو به اون اضافه میکنیم و کمی فلفل سیاه و نمک روی اون میریزیم. توی یک ظرف چرب شده اون رو باز میکنیم و اجازه میدیم به مدت ۱ ساعت در همین حالت باقی بمونه.
پولنتا رو هر شکلی که دوست داشتید، برش میدیم. با تابههای نسوز یا روی گریل پولنتا رو کباب میکنیم. روی هر کدوم سس تاپناد زیتون و گوجه فرنگی میریزیم و به صورت گرم با کاهو سرو میکنیم.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/