در گزارش زیر طرز تهیه سالاد یونانی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد یونانی یا سالاد هوریاتیکی، سالادی محبوب در غذا‌های یونانی است که به طور کلی با تکه‌های گوجه فرنگی، خیار، پیاز، پنیر فتا درست می‌شود مواد دیگر آن زیتون (به طور معمول زیتون کالاماتا)، نمک، فلفل، پونه کوهی یونان و روغن زیتون است. اضافات معمولا شامل برش‌های فلفل دلمه‌ای سبز یاتوت‌های کاپری. سالاد یونانی اغلب به عنوان صبحانه یا ناهار یک کشاورز تصور می‌شود، زیرا مواد تشکیل دهنده آن شبیه موادی است که یک کشاورز یونانی ممکن است نیاز داشته باشد.

مواد لازم

 ۱/۴ پیاز (قرمز)
 ۲ عدد خیارسبز (متوسط)
 ۱۶ تکه پنیر (فتا)
 ۱ عدد لیموترش (بزرگ)
 ۱ عدد کاهو (کوچک)
 ۲ عدد گوجه
 ۲/۳ پیمانه زیتون (بدون هسته)

سس ویژه سالاد

 ۲ قاشق غذاخوری سرکه (انگور)
 ۲ قاشق غذاخوری آبلیمو (تازه)
 ۱ حبه سیر
 ۱/۲ پیمانه روغن زیتون
 ۳ قاشق غذاخوری ماست (یونانی)
 به مقدار کافی نمک و فلفل
 ۱/۴ پیمانه پنیر (فتا)


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از کیش تن ماهی و فیلو کاپ میگو تا دسر خوشمزه و جذاب کنافه شکلاتی + تصاویر


دستور تهیه

خیار، گوجه، کاهو را به شکل دلخواه خرد می‌کنیم و پیاز را خلالی خرد می‌کنیم و با آب لیموترش در کاسه‌ای مخلوط می‌کنیم بعد از حدود ده دقیقه مواد را می‌گذاریم بعد آن‌ها را آبکش می‌کنیم تا طعم دار شود.

پیاز را به قطعات خرد شده می‌افزاییمو با زیتون مواد را مخلوط می‌کنیم.

مواد سالاد را در چهار بشقاب می‌ریزیم و بر روی هر کدام پنیر‌ها را قرار میدهیم می‌توانیم بروی پنیر مقداری نعنا خشک یا پونه بریزیم. بروی بشقاب‌ها سلفون کشیده و به مدت ۲ الی ۳ ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم.

تهیه سس سالاد

آبلیمو، سرکه، روغن زیتون، سیر رنده شده و نمک و فلفل و پنیر و ماست را دورن یک شیشه می‌ریزیم و درب آن را محکم بسته و خوب تکان می‌دهیم تا مواد به خوبی مخلوط بشن.

نکات مهم
نکات جهت خوشمزه‌تر شدن:

اگر پیاز شما خیلی تند است حتما مرحله آبکشی را انجام دهید.
نوع سس به سلیقه شما بستگی دارد.
زیتون سیاه برای استفاده در سالاد مناسب‌تر است.
می‌توان مقداری سینه مرغ پخته شده نیز به آن اضافه کرد تا به عنوان یک غذای کامل استفاده کرد.
کاهو بهتر است آخرین مرحله اضافه شود.

منبع: غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.