در گزارش زیر طرز تهیه کیک قلب سورپرایز را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  این کیک فوق العاده زیبا و جذاب می‌تونه یه سورپرایز هیجان انگیز باشه. درست کردن این کیک یه کمی پیچیده و زمان بره، اما باید اعتراف کنم نتیجه کار به قدری شگفت انگیزه که به زحمت درست کردنش می‌ارزه.

مواد لازم

 ۱.۵ پیمانه آرد گندم
 ۱ پیمانه شکر
 ۱/۴ پیمانه روغن مایع
 ۱/۴ پیمانه آب (ولرم)
 ۳ قاشق غذا خوری پودر کاکائو
 ۱ قاشق غذا خوری بیکینگ پودر
 ۱ قاشق چای خوری وانیل
 ۲۵۰ گرم شکلات تخته‌ای
 ۴ عدد تخم مرغ (درشت)


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از خوراک بی نظیر ریفراید بینز و سمبوسه خوشمزه با تن ماهی تا باچانگای گوشت + تصاویر


دستور تهیه

فر رو با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد روشن می‌کنیم و اجازه میدیم به خوبی گرم بشه.

قالب سیلیکونی قلب سورپرایز رو با روغن جامد یا کره به خوبی چرب می‌کنیم. سپس مقداری پودر کاکائو روی اون می‌پاشیم.

توی یه کاسه متوسط مقدار سه قاشق غذاخوری از آرد گندم رو می‌ریزیم و کناری می‌گذاریم، در واقع این سه قاشق رو از مقدار اولیه آرد کم می‌کنیم. باقی مانده آرد رو به همراه پودر کاکائو و بیکینگ پودر داخل کاسه می‌ریزیم و با هم مخلوط می‌کنیم. سپس مخلوط رو سه بار الک می‌کنیم.

توی یه کاسه دیگه، تخم مرغ‌ها رو به همراه شکر، به مدت ۷ دقیقه با دور تند همزن می‌زنیم تا زمانی که رنگ اون کرم بشه و حالت کشداری پیدا کنه.

مقدار یک پیمانه از مخلوط آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر که در مرحله اول درست کردیم راو به مخلوط تخم مرغی اضافه می‌کنیم و به اندازه‌ای که فقط مواد با هم مخلوط بشن با دور کند همزن می‌زنیم. آب ولرم و روغن مایع رو نیز اضافه می‌کنیم و به مدت یک دقیقه هم می‌زنیم.

باقی مانده مخلوط آردی رو آروم آروم به مایه اضافه می‌کنیم و همزمان با لیسک به صورت دورانی هم می‌زنیم.

مایه کیک رو داخل قالبی که از قبل چرب کردیم می‌ریزیم. سپس به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت داخل فری که از قبل گرم کردیم می‌گذاریم تا بپزه.

برای درست کردن قالب شکلاتی کیک قلب سورپرایز، ابتدا شکلات تخته‌ای رو در یک کاسه خرد می‌کنیم. سپس به روش بن ماری یعنی با استفاده اون راو آب می‌کنیم.

قالب سیلیکونی قلب سورپرایز رو برمی داریم. بیش‌تر از نیمی از شکلات آب شده رو داخل قالبمی ریزیم سپس با قلم مو اون رو پخش می‌کنیم تا به خوبی تمام سطح قالب به شکلات آغشته بشه.

به مدت ۱۰ الی ۲۰ دقیقه قالب را در یخچال می‌گذاریم. چک کنید که شکلات به خوبی سفت شده باشده، در غیر این صورت، دوباره اون رو در یخچال بگذارید و اجازه بدید به خوبی سفت بشه.

پس از اینکه شکلات به خوبی سفت شد، قالب رو از یخچال خارج می‌کنیم. باقی مونده شکلات رو، روی لایه قبلی می‌ریزیم و دوباره با استفاده از قلم مو یک لایه دیگر روی اون درست می‌کنیم. اگر باقی مانده شکلات سفت شده بود دوباره اون را بن ماری کنید تا آب بشه. قالب رو مجدداً داخل یخچال می‌گذاریم تا به خوبی سفت بشه.

بعد از اینکه شکلات به خوبی سفت شد، قالب رو از یخچال خارج می‌کنیم. به آرومی لبه‌های شکلات رو از قالب جدا می‌کنیم و بعد قالب رو بر می‌گردونیم تا شکلات کاملاً از اون جدا بشه.

مراحل گفته شده رو دوباره انجام میدیم تا یک قالب قلبی شکلاتی دیگر هم درست کنید.

برای فیلینگ کیک شیفون، می‌تونیم از پودر خامه استفاده کنیم. بعد از اینکه خامه رو فرم دادیم، کیک شیفون رو به ۲ یا ۳ لایه با ضخامت یکسان برش می‌زنیم. سطح هر لایه رو با مقدار دلخواه از خامه پر می‌کنیم و لایه‌ها روا روی هم می‌گذاریم. بهتره ضخامت خامه خیلی زیاد نباشه که وقتی لایه‌های کیک رو روی هم گذاشتیم ارتفاع اون زیاد نشه و بشه توی قالب‌های شکلاتی جای بدید.

کیک قلب شکلاتی رو داخل یکی از قالب‌های قلب شکلاتی می‌گذاریم و بعد قالب دوم رو روی اون قرار میدیم. برای چسباندن کناره‌های قالب‌ها و اینکه ظاهر کار تمیز بشه، مقداری شکلات تخته‌ای رو آب می‌کنیم و داخل یک قیف می‌ریزیم سپس سر قیف رو یک سوراخ کوچک میزنیم و دور تا دور قلب رو با شکلات می‌پوشونیم.

کیک رو داخل یخچال می‌گذاریدم تا شکلات‌های اطراف اون هم سفت بشن و به خوبی به هم بچسبن. سپس کیک را برش دهید و میل کنید.

نوش جان

نکات مهم
در مرحله تهیه کیک شیفون کیک قلب سورپرایز، اگر دوست داشتید می‌توانید کیک شیفون را ساده درست کنید. برای این کار کافی است پودر کاکائو را از دستور حذف کنید.

برای تهیه قالب شکلاتی، اگر دوست داشتید قلب‌های رنگی داشته باشید، می‌توانید از شکلات تخته‌ای آلبالویی یا شکلات تخته‌ای در رنگ‌های دیگر استفاده کنید.

منبع:غذاپز

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.