به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، عباس حلواییزاده معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با اشاره به آخرین وضعیت احداث ادامه بلوار عمار یاسر،گفت: چندین نوع پروژه در دستور کار داریم که پروژه ترافیکی فاز ۵ عمار یاسر از جمله مطالبه شهروندان از این جمله است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با بیان اینکه این پروژه در حدفاصل خیابان معلم تا ممتاز بوده که بخش زیادی از تملکات اتفاق افتاده است، تصریح کرد: تلاش شد طراحی فاز دوم سازهای پروژه را انجام دهیم، با توجه به اینکه مسیر منفی ۲ و ۱۰ متر زیرزمین بود، باید بلوار پیامبر اعظم (ص) را رد میکردیم و ازآنجا تا ممتاز خروجی رمپ ایجاد شود تا تونل به ممتاز برسد، هرچند تملک و بازگشایی طول بکشد باید آن را عملیاتی کنیم تا همزمان تونل مورد بهرهبرداری برسد.
حلوایی زاده با تأکید بر اینکه ازاینرو با ایجاد ۳۰۰ متر تونل و ۱۰۰ متر رمپ مسیر رفتوبرگشت پروژه احیا میشود، عنوان کرد: در این راستا تونل مسیر رفت از خیابان معلم تا انقلاب ساختهشده، اما، چون دسترسی ندارد، قابل بهرهبرداری نیست و اگر تکمیل شود میتوان به بهرهبرداری رساند.
او عنوان کرد: تونل در این مسیر ادامه پیدا میکند و از سمت حرم، از خیابان معلم رد شده و قبل از ممتاز به سطح رسیده و بلوار احداث میشود، در این بخش، مسیر برگشتی احیا نبود و از پیامبر اعظم (ص) باید وارد میشدیم و با این عملیات، از ممتاز وارد این تونل میشویم و به سمت حرم پیش میرود.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم با بیان اینکه نقطه اجبار ما، محور پیامبر اعظم (ص) است، عنوان کرد: این نقطه، در منفی یک بوده و نمیتوان آن را تغییر داد، لذا تونل به منفی ۲ رفت و این نقطه وقتی به بلوار پیامبر اعظم (ص) میرسد، عرشه و محور رفتوبرگشت کامل باز میشود و بعد از پل، زیرگذر به هم اتصال مییابد.
حلواییزاده یادآورشد: طول مسیر ۳۰۰ متر است که بالغبر ۱۸۰۰ تن آرماتوربندی در این مسافت کوتاه صورت گرفته و با اعتبار ۷۳ میلیارد تومان انعقاد قرارداد با سازمان عمران شده و ۱۸ ماه برنامه زمانبندی دارد.
معاون فنی و عمرانی شهرداری قم در مورد اهداف مهم در اجرای این پروژه تصریح کرد: هدف از اجرای این طرح، تکمیل محور عمار یاسر و رینگ شریانی میدان سپاه و اتصال آن در آینده به بلوار جمهوری و کاهش بار ترافیکی است، امیدواریم بدون وقفه بتوانیم تملکات را انجام دهیم، در این فاز ۱۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز است، اما گاهی تملکات هزینه بیشتری دربردارد.
انتهای پیام/ح