برداشت گیاه دارویی کاسنی توسط بانوان روستایی در شهرستان مرودشت آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عزیز رحیمی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت، گفت: در مرحله نخست برداشت ده تن کاسنی‌ برداشت وبا احتساب سه مرحله برداشت پیش بینی می‌شود ٣٠ تن کاسنی‌تر تولید شود.

او، بیان کرد: برداشت اول  کاسنی با هدف برداشت برگ و مصرف تازه خوری از اواخر فروردین ماه آغاز شده است.

رحیمی، تصریح کرد: برداشت مرحله دوم در مرحله گلدهی و به منظور تهیه عرق کاسنی و برداشت مرحله سوم نیز به صورت بذری انجام می شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرودشت ادامه داد: با توجه به نیاز آبی کم این محصول، مقرون به صرفه بودن، مقاومت و سازگاری آن با شرایط منطقه و نیز با توجه به اینکه از تمام اجزای گیاه کاسنی از جمله ریشه و ساقه آن استفاده می‌شود می‌توان از این محصول در تغییر الگوی کشت منطقه و سوق دادن آن به سمت محصولات کم آب بر استفاده کرد.

انتهای پیام/ت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.