به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان؛ کاسنی یکی از گیاهان دارویی موثر است که همه اجزای آن خواصی بسیار مفید برای بدن دارد، البته اگر به اعتدال مصرف شود. کاسنی و عرق کاسنی، از دیرباز در میان ایرانیان جایگاه و منزلتی خاص داشته و برای کاسنی که طبیعتی سرد و تر دارد در پزشکی اهمیت زیادی قائلند تاجایی که ابوعلی سینا در مورد گیاه کاسنی و خواص آن رسالهای را نگاشته است.
از جمله فواید عرق کاسنی، در از بین بردن حرارت و التهاب بدن، احساس رخوت و سستی، رنگ پریدگی و زردی چهره و خصوصاً تنبلی کبد است و اگر با دقت و مستمر استفاده شود، تاثیراتش قابل مشاهده است.
در واقع هر چیزی که میخوریم و میآشامیم سرانجام به کبدمان میرسد، بنابراین اگر این عضو دچار اختلال شود، همه بدن را درگیر کرده و عوارض آن به سرعت انتشار پیدا میکند و علائمی چون زردی پوست، خستگی مفرط، التهاب بدن، عطش، چربی خون بالا و... از جمله علائم بروز مشکل در کبد محسوب میشود.
کاسنی با تاثیراتش روی کبد، زمینه دفع صفرا از بدن را فراهم کرده و زردی را میزداید و بار کبد را سبک میکند، به همین دلیل مسکنی تاثیرگذار برای تب محسوب میشود.
مصرف عرق کاسنی همچنین در درمان فشار خون، تقویت معده، کبد، کلیه و همچنین رفع عطش بسیار مناسب است.
زمان برداشت این گیاه دارویی اواسط خرداد ماه است و کار برداشت کاسنی به مدت یک ماه به طول میانجامد.
انتهای پیام/ص