به گزارش حوزه دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، حجتالاسلام حسن روحانی رئیسجمهور در جلسه امروز هیئت دولت با اشاره به روز ارتش گفت: روز ۲۹ فروردین در سال ۵۸ با فرمان حضرت امام (ره) روز ارتش نام گذاری شده است. آن روز، روزی بود که در سراسر ایران مردم تظاهرات با شکوهی انجام دادند و شعار مردم در این تظاهرات این بود که ملت فدای ارتش و ارتشیها که شرکت کرده بودند؛ در آن تظاهرات ۲۹ فروردین ۱۳۵۸ آنها هم میگفتند ارتش فدای ملت و توطئه بزرگی که گروهکها برای انحلال ارتش طراحی کرده بودند برای همیشه نابود شد. در واقعه ۲۹ فروردین روزی است که ارتش با ویژگیهای جدید توسط امام احیا شد.
وی ادامه داد: چند روز بعد در دوم اردیبهشت همان سال ۱۳۵۸ امام (ره) سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تاسیس کردند؛ هر دوی این فرمانها مهم بودند. اگر اقدام امام (ره) برای احیای ارتش در پایان فروردین ۵۸ و تاسیس سپاه در اردیبهشت ۵۸ نبود در آن شرایط اگر جنگی بر ما تحمیل میشد چه فاجعه بزرگی در تاریخ کشور ما بوجود میآمد.
رئیس جمهور با بیان اینکه همه کارهای امام حکیمانه بر مبنای حکمت و خرد و مصلحت بود، گفت: یکی از نمونههای تدابیر ایشان این بود که ظرف چند روز در سال ۵۸ دو فرمان مهم صادر کردند که برای امنیت ملی بسیار مهم است. نه تنها برای آن زمان حتی امروز هم بعد از حضور مردم، که حضور مردم در امنیت ملی اول است، نیروهای مسلح که ارتش و سپاه هستند و هر دو نقش بسیار مهمی در امنیت ملی ما دارند.
روحانی افزود: ما به دو ارتش و سپاه در کنار نیروی انتظامی به خاطر این همه ایثارها و تلاشها و فداکاریهایی که در طول این ۴۲ سال نسبت به ملت و کشور خود انجام داده اند، افتخار میکنیم.
رئیس جمهور در ادامه از سه تصمیم روز گذشته ستاد اقتصادی دولت گفت و اظهار کرد: تصمیم اول ما روز گذشته نسبت به بخش کشاورزی بود؛ کشاورزی در بحث امنیت غذایی برای ما بسیار مهم است. این بخش در بحث رشد اقتصادی کشور و اشتغال هم در جای خود اهمیت دارد، اما امنیت غذایی از مسائل بسیار مهم برای یک کشور است.
وی عنوان کرد: ما در روزهای پایانی دولت قرار داریم و ۱۰۵ روز دیگر دولت پایان میپذیرد و باید برای این ۱۰۵ روز و چه دولتهای بعدی برنامهریزی داشته باشیم.
رییس دولت تدبیر و امید خاطرنشان کرد: ما از امروز به بعد باید دوران را دوران پساکرونا ببینیم. قبل از آن یعنی در سال ۹۸ و در دی و بهمن سایر کشورها و بعد هم ما گرفتار کرونا شدیم، به شکل دیگری برنامهریزی میشد، اما امروز باید جهان پس از کرونا را ببینیم.
روحانی با بیان اینکه سلامت مردم جایگاه ویژهای پیدا کرده است، تصریح کرد: همه ما فکر میکردیم به خاطر پیشرفت علم، دانش و علم پزشکی و بخش بهداشت و اقدامات فراوانی که در این زمینه انجام گرفته، دوران بیماریهای مسری، عفونی و اپیدمی تمام شده است و این بیماری برای قرنهای گذشته بود و بشر به رشد و کمالی رسیده و در بهداشت و درمان قدمهایی را برداشته که دیگر مبتلا نمیشود.
وی ادامه داد: ما فکر میکردیم برخی از بیماریهای مسری عفونی به تاریخ پیوسته و تکرار نمیشود؛ این موضوع را نه فقط ما که متخصص علم پزشکی و علم بهداشتی نیستیم حتی آنهایی هم که متخصص بودند این چنین میاندیشیدند. امروز ما باید جهان پس از کرونا را ببینیم یعنی بهداشت و سلامت برای ما به عنوان مسئله اول باشد و این را مدنظر قرار دهیم که هر زمان ممکن است با یک اپیدمی و پاندمی مواجه شویم.
رئیس جمهور افزود: همین پاندمی ویروس که اکنون تقریبا حدود یک سال و نیم بشر گرفتار آن است و کشور ما هم یک و سال و چند ماه گرفتار ویروس کرونا هستیم، ما نمیدانیم پایان این ویروس کجاست و برای ما روشن نیست که چه زمانی تمام میشود. اینکه آیا این ویروس جهشها یا شرایط دیگری پیدا میکند یا این مسئله با واکسن به طور کامل حل نمیشود یا نه، هیچکدام روشن، مبرهن، قطعی، صددرصد وجود ندارد.
روحانی گفت: ما هنوز با ویروس کرونا تقابل میکنیم؛ او به ما میزند و ما به او میزنیم، زمانی ما بر آن قالب میشویم و زمان دیگر ویروس بر ما قالب میشود و در سطح دنیا این چنین است. شما میبینید در دنیا موج اول آمد و بشر بر موج اول پیروز شد بعد از آن دومرتبه در مقطعی موج دوم درست شد و بشر توانست از موج دوم عبور کند و به موج سوم رفت.
وی بیان کرد: الان بشر با موج چهارم این ویروس مواجه شده است و ما و کشورهای دیگر هم گرفتار شدیم و هر جا هم یک ویروس جدیدی ظهور و بروز پیدا میکند، که البته همان ویروس کرونا است منتها با جهشهایی که پیدا کرده، این متاسیون برای ما بسیار نگران کننده است که امروز پیش روی ما است؛ بنابر این پس مسئله سلامت برای ما بسیار مهم است.
روحانی در ادامه افزود: یکی از مسائل اساسی که در دولت یازدهم به سرانجام رسید طرح تحول سلامت بود. اگر طرح تحول سلامت دولت یازدهم و دوازدهم نبود، اکنون حریف بیماری کرونا نمیشدیم.
رئیس جمهور ادامه داد: پیش از این دولت حدود ۹۰ هزار تخت بیمارستانی داشتیم که اکنون ۱۳۶ هزار تخت بیمارستانی در کشور موجود است. به عبارتی ۴۶ هزار تخت اضافه شده است و تا پایان این دولت تلاش ما این است که ۱۰ تا ۱۳ هزار تخت دیگر را اضافه کنیم که در برخی از بیمارستانها این رویه پیشرفت حدود ۹۵ درصد و ۹۸ درصد است.
وی با بیان اینکه علاوه بر موضوع سلامت در پسا کرونا، موضوع دیگر دیجیتالی شدن اقتصاد است، گفت: اقتصاد، اشتغال و کسب و کار به شکل قبلی دیگر مدنظر نیست. زیرا دنیای الکترونیکی در پیش روی ما است که در این دنیای الکترونیکی تحولات بزرگی را شاهد هستیم.
روحانی تصریح کرد: زمانی بود که موضوع فضای مجازی فرهنگی بود و حتی موضوعهای سیاسی و نقل و انتقال خبر در آن مطرح بود. اما امروز در فضای مجازی زندگی مردم، کسب و کار، غذای مردم، خرید مردم حتی در روستاها مطرح است و تحول بزرگی ایجاد شده است؛ حتی آموزش در سیستم آموزش و پرورش و آموزش عالی نیز در فضای مجازی انجام میشود.
رئیس جمهور با اشاره به افزایش پهنای باند در دولت یازدهم گفت: این افزایش پهنای بند دو برابر نشده بلکه ۳۲ برابر شده است و این تحول بسیار بزرگی در این باره بود و امروز بسیاری از مشاغل در همین فضا فعالیت میکنند؛ به عبارتی دولت الکترونیک، اقتصاد دیجیتال، فعالیتهای الکترونیکی، جز مسائل پساکرونا است که این موضوع را پیش ازاین آغاز کردیم و امروز آثار آن را میبینیم.
وی با تاکید براینکه یکی از مسائل مهم پسا کرونا موضوع مواد غذایی است، اظهار کرد: البته مسائل زیاد دیگری هم هست، اما موضوع این است که در بحث موادغذایی از ابتدای دولت یازدهم با مسئولان کشاورزی گفتوگو شد که در چه قسمتهایی میتوانیم به خودکفایی برسیم؛ البته در بعضی از بخشهای فاصله زمانی وجود دارد و باید ببینیم در چه بخشهایی میتوانیم به این خودکفایی برسیم.
روحانی ادامه داد: به عنوان نمونه گندم از جمله مسائلی است که میتوان در آن به خودکفایی رسید به عبارتی لااقل نان مردم را به صورت خودکفا بدست آوریم. هرچند که ۲ تا ۳ میلیون گندم دیگر صنعتی نیز نیاز داریم که وارد میشود و اگر در این بخش هم خودکفا شویم خوب است. البته در یک مقطعی خودکفایی عام در کشور در رخ داد و حتی صادرات آن هم انجام شد.
رئیس جمهور عنوان کرد: در این جلسات گفته شد که در گندم، جو، نهادههای دامی، ذرت، آبزیان، برنج مشکلاتی وجود دارد و همه اینها سبب شد که حرکت بسیار خوبی در کشور انجام شود و اگر با آمار ۷ تا ۸ سال پیش مقایسه شود، میبینید که چه تحولهای خوبی صورت گرفته است.
وی تاکید کرد: بیش از ۳۰ میلیون تن به محصولات کشاورزی اضافه شده که حرکت بسیار خوبی در این چند سال بوده و بیش از ۳۰ درصد در این ۷ سال افزایش یافته است که البته بعضیها به همه کارهای زیر بنایی دولت در بخشهای مختلف و کشاورزی توجه ندارند. در حالی که کشاورزی در این بخش مدرنیزه شد که میتوان با مشاهده آمار پیش از دولت و بعد از دولت یازدهم آن را مقایسه کرد.
روحانی ادامه داد: بخشهایی در کشاورزی نیازبه صادرات و تغییر دارد و در بخش کشاورزی به آمار خوبی دست یافتیم.
رئیس جمهور در ادامه درباره موضوع برجام گفت: البته بعضیها فیلم هم درست کردند که مال سالهای گذشته است روی دستشان باد کرده و پخش میکنند اینها با همان تفکرات قدیم هستند عیبی ندارد برای اینکه ماهیت خودشان را افشا میکنند.
روحانی اظهار کرد: امروز همه میدانند راه حل برای معضل برنامه هستهای ایران، اجرای توافق هستهای است و برای همه روشن است برای پنج بعلاوه یک، اروپا، منطقه و برای همه روشن است. باید این توافق به خوبی اجرا شود.
وی اضافه کرد: ما اجرای عین سند برجام را میخواهیم، یک کلمه زیاد نه یک کلمه کم. ما دنبال زیاده خواهی نیستیم که بخواهیم زیاده خواهی کنیم البته طلبهایی داریم و بعداً مطرح میکنیم ما در این ۴ سال صدها میلیارد دلار به ما خسارت وارد شده آن سر جای خود هست. الان این برجام باید پیاده شود نه کم و نه زیاد برجام پلاس نمیخواهیم ما عین برجام را میخواهیم.
رئیس جمهور با تشریح سه مرحله در این زمینه گفت: این کار ۳ پله دارد، مرحله اول مربوط به رفع تحریم است که به عهده آمریکاست. دیگران هم باید کمک کنند و وظیفه شان هستند، اما اصل آمریکاست. مشکل را آنها ایجاد کردند و باید تمامی تحریمها را بردارند.
وی ادامه داد: شرایط برجام در سال ۲۰۱۵ چه بود؛ همان شرایط اقتصادی که پیشبینی شده بود و در برجام تعهد کرده بودند باید به آن برگردند هرگونه تحریمی که بهانههای دیگر با تگها و برچسبهای جدید آنها را هم باید کنار بگذارند و ما به یک اقتصاد سالم متعادل قابل قبول برگردیم آنها هم برگردند و ببینند یک فعالیت هستهای ما انجام میدهیم در چهارچوب برجام.
روحانی افزود: آنها علی الظاهر در این مرحله جدی هستند و میگویند ما تحریمها را برمیداریم، اما این تحریمهایی که میگویند برمیداریم، برای عناوین کافی نیست و اینکه بگویند در بخش نفت و تحریم و پتروشیمی تمام تحریمهایی که شماره دارد و معلوم است باید روی کاغذ بیاورند و اینها برداشته شود. همه دنیا هم بدانند و گر نه باز هم در کلیات گرفتار میشویم.
وی تصریح کرد: باید دقیق و با آدرس بگویند تحریمها چگونه برداشته میشود؛ بنابراین در بخش تحریم بار به طور کامل بر دوش آمریکاست و آنها باید انجام دهند.
روحانی افزود: در یک قدمهای اینها را جدی دیدیم و در قدمهایی دو پهلو حرف زدند باید ببینیم گامهایی در این زمینه برداشتیم و گامهایی که تا امروز برداشتیم گامهای صحیح، درست و در چارچوب سیاستهایی بوده که مقام معظم رهبری مشخص کرده است این کار کاملا درست انجام گرفته و ما درست پیش میرویم.
رئیس جمهور اضافه کرد: گامهای دیگری هم مانده که باید انجام دهیم در این بخش دو کار هم به عهده ماست؛ یکی اینکه تحریم برداشته شد ما میخواهیم راستیآزمایی کنیم و بگوییم تحریم برداشته شد یعنی بله را ما باید بگوییم و ما از بانک مرکزی نفت و بقیه وزارتخانهها میپرسیم که آیا برداشته شد و همه میگویند بله. ما دیروز درباره راستی آزمایی مفصل بحث کردیم که چگونه میخواهیم راستیآزمایی کنیم و چقدر زمان میبرد، راستیآزمایی هم خیلی پیچیده نیست.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش گفت: مادر برنامه هستهای، واکسن، مقابله با کرونا، معیشت مردم و تولید هیچ نظری به انتخابات نداریم که انتخابات چگونه است نتیجه انتخابات چگونه. اینها وظیفه ماست حتی اگر انتخابات در ۱۴۰۱ بود ما همه اینها را با همین قدرت انجام میدادیم.
روحانی گفت: البته مردم ما اگر خوشحال شوند و احساس بکنند شرایط زندگیشان بهتر شده و مردم و دولت موفقیت بهتری به دست آوردند با نشاط بیشتری در انتخابات شرکت میکنند. ما انتخابات پرشور میخواهیم. اینها برای انتخابات پرشور البته موثر است و وظیفه ما است و طبق این وظیفه ما یک ثانیه هم وقت تلف نمیکنیم حرف این و آن را هم گوش نمیکنیم از این چیزها آنقدر بگویید تا خسته شوید هیچ تاثیری به حال ما ندارد.
وی تصریح کرد: ما در چهارچوبی مقام معظم رهبری تعیین کرده، حرکت میکنیم. یک ثانیه وقت تلف نمیکنیم البته عجله میکنیم کار را پیش میبریم هر زمانی به نتیجه برسد اهلا و سهلا. یک ساعت زودتر به نتیجه برسد به نفع مردم و خواست مردم است و ما هم این خواست ملت را در چارچوب هدایت مقام معظم رهبری پیش می بریم.
انتهای پیام/
تو اگه بیل زنی به خودت بیل بزن کاری به کار دیگران نداشته باش
مرا به خیر تو امید نیست ، شــــــــــر مرسان !!!!!!!
قضاوت خواهند کرد
امیدوارم پیش وجدان تان ارامش داشته باشد
به دولت جوان .دلسوز و انقلابی بسپارید
از همه چیز مهم تر واکسیناسیون ملت است که
خدای نکرده از دست نروند
برای توشه اخرت تون این چند ماه را خوب کار کنید
احیانا تعلیق تحقیق و پژوهش جزو این خواسته هاشون نیست؟!
نگید برجام پلاس بگید نوتعهد پلاس!!!!
تازه اونم نه همش فقط بخشیش
ماش بقیه ی دستوراتی که به نفع مردم بود، با هنین شدت گفتارشما اجرا می شد؟؟؟ مثلا برگشت قیمتها به 3 سال پیش ووجلوگیری ازگرانی ها!؟!؟
آخرین خبر ، آخرین خبر :
روحانی رفت
خبرگزاریهای اخبار پیش از انجام کاری را منتشر نکنید ملت از خبرگزاریتون نامید میشن
مرگ بر آمریکا
مرگ بر اسرائیل
کلا چند سالته که 42 سال رو درک کروی؟
اوضاع بدتر ازقبل، وفرمان، فرمان اوبالایی!؟!
واقعا اگر اینکار رو بکنه همه به هر طریقی شده اعتراض کنید که حتی اگر یکسال مملکت بدون رئیس جهمور هم باشد ولی این برود.
پولداشتن هم مشکلات داره ، ببین من که پول ندارم حرص بورس هم ندارم
یکساله کرونا اومده وظیفه ذاتیشونه کار کنند ، مثل این می مونه که کادر نیروهای مسلح و سربازان در میدان جنگ جبهه را خالی کنند و به طرفی که پول زیادی میده ملحق بشه.
با این حساب حقوق نیروهای مسلح باید خیلی بالا می بود ولی مطمئنا نصف حقوق پرستاران عزیز (نه پزشکان) بزور باشه