به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، محمدرضا قدیر رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با ابراز تأسف از فعال بودن کارخانه تولید بیماری کووید۱۹ گفت: اولویت امروز و در شرایط قرمز کرونایی، مهار کارخانه تولید بیماری یعنی مهار تجمعها و ترددهاست، به بیان دیگر مشاغلی که باید در این شرایط غیرفعال باشند، نباید به فعالیت خود ادامه دهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم یکی از کانونهای اشاعه ویروس کرونا را ادارات و سازمانها نام بُرد و گفت: متأسفانه مسؤولان و رؤسای برخی از ادارات در برابر کاهش تعداد نیروها و ساعات کار مقاومت میکنند، در حالی انتظار همکاری حداکثری از آنان وجود دارد.
قدیر سپس به اعلام آمادگی برخی خیرین استان برای تأمین و واردات واکسن اشاره کرد و یادآور شد: باید توجه داشت که این مسئله، یک امر تخصصی است و باید از مسیر مطمئن آن و بر اساس حضور و فعالیت کارشناسان امر و از جمله کارشناسان وزارت بهداشت انجام گیرد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با تأکید بر این که تزریق واکسن در همه استانهای کشور و از جمله در قم بر اساس سند ملی واکسیناسیون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی انجام میگیرد و این روند ادامه دارد خاطرنشان کرد: بر این اساس، هرگونه درخواست دیگر در این زمینه بی معنی است و مورد توجه قرار نمیگیرد.
قدیر با تقدیر از همه دست اندرکاران طرح محله محور شهید سلیمانی، به گام پنجم این طرح مبتنی بر بیماریابی، رهگیری و واکسیناسیون عمومی اشاره کرد وگفت: خوشبختانه در این روزها شاهد حضور بیش از ۲۵۰ نفر از نیروهای جهادی در بیمارستانهای قم هستیم که این امر سبب ایجاد یک فضای معنوی در مراکز درمانی شده و بسیار مغتنم است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در عین حال تلاش همه کادر بهداشت و درمان قم را ستود و گفت: به یاد داریم که متوسط روزانه تعداد نمونه گیریهای کرونایی در قم حداکثر ۲۰۰ مورد بود، اما این مهم در ماههای اخیر به حدود ۲ هزار تست در روز رسیده که نشانهای از تلاش گسترده کادر بهداشت و درمان و جبهه سلامت در قم است.
قدیر درباره برخی تجویزهای علیه کرونا در فضای مجازی نیز تصریح کرد: تجویز دارو و درمان بیماران کرونایی تنها و تنها بر اساس شیوه نامههای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معتبر است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم در پایان به ضرورت توجه مردم به اهدای خون در ماه مبارک رمضان بویژه با توجه به کاهش اهدا در این ماه اشاره و ابراز امیدواری کرد مردم مؤمن و روزه دار با مراجعه به پایگاههای انتقال خون و اهدای بخشی از خون خود، یاریگر بیماران و نیازمندان به خون باشند.
انتهای پیام/ح