به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، مجید امتیازی متخصص طب سنتی گفت: شیر برنج رنگی سفید دارد که از شیر و برنج تهیه میشود.
او افزود: شیربرنج انواع املاح و ویتامینهای مختلف مانند ویتامین B۲، کلسیم، فسفر و سایر املاح ضروری را دارد که یک وعده غذایی کامل برای کودکان و میان وعدهای بسیار مقوی برای بزرگسالان محسوب میشود.
امتیازی ادامه داد: ساختار مزاجی شیر برنج به دلیل برنج و شیری که در غذا وجود دارد جنبه سردی و گرمی دارد.
او گفت: شیر برنج برای افرادی که جنبه خشک دارند و لاغر هستند مفید است و باعث چاقی میشود. همچنین با ایجاد رطوبت مناسب در بدن باعث کنترل غلبه خشکی و حرارت و تقویت بدن میشود.
امتیازی بیان کرد: ترکیباتی که در شیربرنج وجود دارد باعث افزایش طول عمر انسان میشود، به شرط اینکه شیری که برای تهیه شیربرنج استفاده میشود سالم باشد و نکات بهداشتی نیز رعایت شود.
متخصص طب سنتی گفت: شیری که در پخت شیربرنج استفاده میشود باید از گاوی تهیه شود که تغذیه مناسب، تحرک کافی و عروق خوبی داشته باشد.
امتیازی افزود: شیربرنج باید با توجه به نوع بیماری زمینهای افراد تهیه شود مانند بیماران دیابتی که نمیتوانند شکر، نبات، قند و شیره انگور را در شیرین کردن شیر برنج استفاده کنند، باید شیربرنج را با عسل و شیره توت مصرف کنند.
او گفت: برای تهیه شیربرنج باید از یک پیمانه برنج، شیر سه برابر برنج، گلاب و شیرینی مناسب استفاده شود و برنج باید شب قبل از پخت خیسانده شود.
امتیازی افزود: برنج بایدکامل پخته و نرم شود و شیر به آن افزوده شود مدت پخت آن۴۰ دقیقه باشد و گلاب در مرحله آخر به شیربرنج اضافه شود.
او تصریح کرد: برای سرو غذا هر فردی سلیقه متفاوتی دارد، بعضی افراد شیربرنج را با نمک یا شکر مصرف میکنند و برای تعادل مزاج غذا میتوان به آن دارچین، زیره سبز، زیره سیاه و میخک اضافه کرد.
متخصص طب سنتی گفت: شیربرنج از بهترین وعدههای افطاری در ماه رمضان است که آسیبی به بدن نمیرساند.
امتیازی گفت: شیر برنج در زنان باردار باعث تقویت جنین میشود و در مادران شیرده سبب افزایش و بهبود کیفیت شیر مادر میشود.
متخصص طب سنتی گفت: افزایش طول عمر با مصرف دسری سنتی که تاریخچهای طولانی دارد.
انتهای پیام/ی