بهترین نوشیدنی فصل بهار چیست؟

متخصص طب سنتی گفت: سکنجبین بهترین و مفیدترین نوشیدنی فصل بهار است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، محمد عسکرفراشا متخصص طب سنتی گفت: سکنجبین که در طب ایرانی سرکه انگبین نام دارد بهترین نوشیدنی فصل بهار بوده و شامل دو نوع سکنجبین ساده و عسلی است.

او افزود: سکنجبین ساده از سرکه، آب و شکر تشکیل شده است و سکنجبین عسلی که در آن به جای شکر از عسل استفاده می‌شود.

عسکر فراشا ادامه داد: انواع سکنجبین‌های مختلف را با توجه به فرمول‌های متفاوت به راحتی می‌توان تهیه کرد.

این متخصص طب سنتی اظهار کرد: برای تهیه سکنجبین منعنع عرق نعنا یا برگ نعنا به آن افزوده می‌شود. سکنجبین برای افزایش اشتها و رشد کودکان مفید است.

او افزود: سکنجبین مواد زائد و حرارت بدن را از بین می‌برد و با کاهش حرارت بدن، اشتهای انسان را افزایش می‌دهد.

متخصص طب سنتی با اشاره به مفید بودن نوشیدنی سکنجبین در فصل بهار گفت: توصیه می‌شود درمجالس ومهمانی‌ها به جای چای داغ از نوشیدنی سکنجبین استفاده شود.

انتهای پیام/غ

برچسب ها: فصل بهار ، سکنجبین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
شهروندیزدی
۱۱:۴۳ ۱۱ فروردين ۱۴۰۰
سلام ،هرچه خاصیت داشته باشه اون قالبهای داخل لیوان جبران همش میکنه