متخصص طب سنتی در مورد مصرف غذا در فصل بهار توصیه هایی ارائه داد.

 

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، محمد عسکرفراشا متخصص طب سنتی گفت: درفصل با مصرف غذا‌هایی که خون را رقیق می‌کنند باید به لطافت غذا پرداخت.

او با تاکید بر اهمیت انتخاب صحیح رقیق کننده‌های خون گفت: بسیاری از رقیق کننده‌های خون برای بدن گرما و حرارت تولید می‌کند، اما مصرف آش‌ها باعث کاهش حرارت بدن می‌شود.

عسکرفراشا بیان کرد: اگر حرارتی که در فصل بهار در بدن تولید می‌شود رفع نشود فرد را به سایر بیماری‌ها دچار می‌کند.


او با اشاره به اهمیت کاهش حرارت بدن در فصل بهار گفت: آش‌هایی مانند شولی که با برگ چغندر و اسفناج تهیه می‌شود برای کاهش حرارت بدن و رفع جوش‌ها و دمل‌ها مفید است.

انتهای پیام/ی

برچسب ها: طب سنتی ، اخبار سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.