به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مواد شیمیایی موجود در غذا پس از مدتی باعث ایجاد بیماریهای مختلفی در بدن میشوند. یکی از بیماریهایی که در اثر مصرف مواد غذایی هورموندار و شیمیایی بسیار شایع شده است بیماری سرطان است. مصرف مواد غذایی ارگانیک کمک بسیار زیادی به شما در حفظ سلامت بدن و افزایش ایمنی بدن خواهد کرد. اگر قصد آشنایی با فواید مواد غذایی ارگانیک را دارید و استفاده از آنها را در برنامه غذایی خود قرار دهید، مطالعه این مطلب را از دست ندهید.
از آنجا که در تولید محصولات ارگانیک از هیچگونه مواد سمی و شیمیایی استفاده نمیشود، مصرف آنها تاثیر منفی بر سیستم ایمنی و سلول های بدن نخواهد داشت. تولید طبیعی محصولات ارگانیک باعث میشود تا دامها نیز از از مواد طبیعی برای تغذیه استفاده کنند. بنابراین گوشت مصرفی ما نیز یک گوشش طبیعی بدون هیچگونه مواد اضافی و سمی خواهد بود.
مصرف مواد شیمیایی باعث ایجاد واکنش این مواد با سلولهای بدن خواهد شد. با استفاده از محصولات ارگانیک و طبیعی میتوانید از ایجاد واکنشهای شیمیایی در بدن و بیماریهای خطرناک جلوگیری کنید. حفظ سلامتی بدن در گرو مصرف مواد غذایی سالم و مقوی است.
با خرید محصولات گیاهی متنوع مانند گوشت، میوه، حبوبات و میوه خشک ارگانیک کمک بسیاری به بهبود عملکرد اعضای بدن به ویژه قلب خواهید کرد.
CLA یک اسید چربی سالم برای قلب است که توانایی تقویت محافظت از قلب و عروق را دارد. دامها با مصرف چمن و گیاههای طبیعی مقادیر CLA موجود در محصولات حیوانی را افزایش میدهند. همچنین انرژی خورشید توسط چمن و گیاهان طبیعی جذب میشود و توسط گیاهخوارانی که از آن تغذیه میکنند به مطلوبترین CLA آلی تبدیل میشوند. این CLA با مصرف گوشت و سبزیجات ارگانیک وارد بدن شده و عملکرد قلب را به خوبی بهبود میبخشد.
بدن انسان همواره در معرض خطر بیماریهای ویروسی قرار دارد. اکثر افراد در طول زندگی از واکسنهای مختلفی برای مقابله با بیماریهای ویروسی و باکتریهای مختلف استفاده میکنند. مصرف مواد غذایی غیر ارگانیک که از مواد شیمیایی و هورمونها در تولید آنها استفاده شده است در این مواقع بسیار خطرناک است.
این مواد شیمیایی با آنتی باکتریهای موجود در واکسن که وارد بدن شدهاند واکنش نشان دهند. این واکنش اغلب فرد را بیمار کرده و در بعضی موارد باعث ایجاد بیماریهای خطرناک میشود. مصرف مواد غذایی ارگانیک خطر ایجاد واکنش با آنتی باکتریهای موجود در بدن را بسیار کاهش می دهد. علاوهبر کاهش بیماریها، این محصولات با داشتن آنزیم های طبیعی و مقوی باعث افزایش ایمنی بدن نیز میشوند.
علاوهبر تغذیه مناسب، مواد معدنی و قندی موجود در غذاهای ارگانیک بسیار خوشمزه است چون به محصولات زمان بیشتری برای رشد و بالندگی داده میشود. استفاده از تکنیکهای تولید کشاورزی طبیعی و سازگار با محیط زیست دلیل طعم بهتر محصولات غذایی ارگانیک است. اغلب کسانی که از محصولات ارگانیک استفاده میکنند معتقدند که طعم سبزیجات و میوههای ارگانیک در مقایسه با طعم محصولاتی که به طور متداول کشت میشوند از کیفیت بالاتری برخوردار هستند.
دمنوش ارگانیک و عرقیات گیاهی طبیعی نیز طعم و مزه خود را به خوبی حفظ میکنند. این نوشیدنیهای مقوی و خوش طعم بهترین انتخاب برای رفع خستگی و پذیرایی از مهمانها هستند.
مصرف سموم شیمیایی موجود در محصولات کشاورزی با بروز انواع بیماریها و اختلالات از جمله سرطانها، اختلالات گوارشی، سردرد، نقص عضو نوزاد هنگام تولد، ضعف سیستم ایمنی بدن و حتی مرگ زودرس در ارتباط است. خوشبختانه غذاهای ارگانیک فاقد هر گونه سموم آفتکش یا دستکاریهای ژنتیکی هستند و با داشتن یک لیست مواد غذایی ارگانیک میتوان تا حد زیادی از بروز برخی بیماریها پیشگیری کرد.
اگرچه سموم دفع آفات قدرت نابودی آفات خاص از محصولات را دارند و به کشاورزان کمک میکنند اما این سمها با داشتن مواد شیمیایی قوی مانند ارگانوفسر باعث ایجاد ناهنجاری و بیماری در بدن میشوند. شاید مصرف مواد غذایی غیر ارگانیک و شیمیایی در ابتدا ضرری نداشته باشد اما در دراز مدت بدن انسان را دچار اختلالات و بیماریهای زیادی میکند. از این رو مصرف محصولات ارگانیک زندگی و سلامتی بهتری را برای شما رقم میزند.
استفاده از محصولات ارگانیک تاثیر بسیار زیادی در حفظ سلامت و ایمنی بدن دارد. مصرف مواد ارگانیک خصوصا برای سنهای حساس مانند سنین کودکی و سنین میانسالی بسیار مفید و کاربردی خواهد بود. برای خرید محصولات ارگانیک میتوانید به صفحه اصلی فروشگاه آناناس مراجعه کنید و محصولات موردنظر خود را خریداری کنید. همچنین برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره 0214458742 تماس بگیرید.
انتهای پیام/