به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وبسایت "اکسپرس"، گزارشهای علمی از وجود رابطه بین رنگ و اندازه ظروف غذا با موفقیت آمیز بودن تلاشهای فرد برای کاهش وزن حکایت دارد.
این سایت به نقل از بنیانگذاران مرکز ظروف پیتن و تایلر هاوس مینویسد: طبق تحقیقات و نظر متخصصان، ظرف غذایی که انتخاب میکنید میتواند تأثیری باورنکردنی در طعم وعده غذایی داشته باشد.
کارشناسان این مرکز گفتند: رنگ و شکل ظرف میتواند ما را به این باور برساند که طعم غذا شیرین و خوشمزه است و در بعضی موارد میتواند بر میزان خوردن ما تأثیر بگذارد.
تحقیقات علمی نشان میدهد که غذاهایی با ظرف قرمز مردم را به خوردن غذای کمتر تشویق میکنند، بنابراین اگر میخواهید چند کیلوگرم از وزن خود را کاهش دهید این گزینه مناسب است.
این مرکز توضیح داد: از آنجا که ما رنگ قرمز را با خطر مرتبط میکنیم، به نظر میرسد که این ظروف برای جلوگیری از خوردن بیشتر به عنوان یک عامل بازدارنده مؤثر باشند. اگر هدف شما کاهش وزن نیست و میخواهید وزن اضافه کنید، بهتر است از ظروف سیاه یا سفید استفاده کنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/