در گزارش زیر طرز تهیه خورش آلو زرشک را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه خورش آلو زرشک خوشمزه آشنا کنیم.

یه پیاز بزرگ رو خلالی کرده و تفت دادم و تکه‌های مرغ رو بهش اضافه کردم و با پیاز داغ رو حرارت کم خوب تفت دادم وسه ق. غ زرشک و ۸ عدد آلو را شستم و خیسوندم و به مرغ اضافه کردم و دوباره تفت دادم یک عدد گوجه فرنگی را رنده کردم و با دو ق. غ رب گوجه مقداری زعفرون دم شده و نمک و مقداری دارچین مخلوط و اضافه کردم و خوب تفت دادم و سه لیوان آب بهش اضافه کرده و یکساعت با حرارت ملایم گذاشتم و اجازه دادم تا خورشت بپزه و جابیفته.


بیشتر بخوانید


برای برنج هم قابلمه را کمی روغن ریختم و اجازه دادم کمی داغ بشه و سیب زمینی‌های قالب زده رو کف قابلمه چیدم و برنج ابکش شده را روش ریختم و در انتها با پشت کفگیر یا قاشق کمی فشار دادم تا منسجم بشه و بمدت یکساعت گذاشتم دم بکشه بعد در ظرف سرو برعکس کردم.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
شقایق
۱۲:۰۵ ۲۲ فروردين ۱۴۰۰
زرشک زیادی که بپزه سفیدمیشه رنگش