
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه دسر شکلاتی آشنا کنیم.
مواد اصلی
شیر ۲ لیوان
شکلات تختهای ۷۵ گرم
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
نشاسته ذرت۱ قاشق غذا خوری
شکر۱/۲ لیوان
پودر ژلاتین ۲ قاشق مربا خوری
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
شیر رو با سه چهارم از شکر و نشاسته ذرت مخلوط کرده روی حرارت میذاریم و هم میزنیم.
پودر ژلاتین رو با یک چهارم لیوان آب سرد رو بخار آب میذاریم تا شفاف بشه.
زرده تخم مرغ رو با بقیه شکر و دو قاشق آب جوش هم میزنیم تا کرم رنگ بشه و وقتی موادمون به جوش اومد به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.
شکلات رو هم اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم تا کاملا یکدست بشه.
از روی حرارت برش میداریم و ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
بعد تو قالب میریزیم و تو یخچال میذاریمش.
منبع: پاپیون
انتهای پیام/