هیچ گاه سبزی و میوه نشسته، گوشت و مرغ خام را به طور مستقیم بر روی سطوح آشپزخانه قرار ندهید و سطوح را همیشه با آب داغ و مواد شوینده شسته، ضدعفونی و سپس خشک کنید.
برای پخت غذای خام باید از ظروف جداگانه استفاده و از برگرداندن مواد غذایی پخته به ظرفی که غذای خام در آن قرار داشته است، خودداری شود.
اطمینان از پاکیزگی ظروف آشپزخانه برای پخت و پز و تمیز کردن فضای درونی یخچال یک بار در هفته .
برای خارج کردن مواد غذایی از حالت انجماد، ۲۴ ساعت قبل مصرف مواد غذایی را در ظروف لبه دار گذاشته و در یخچال قرار دهید.
با خارج شدن ماده غذایی از حالت انجماد و پخت آن نباید دوباره ماده غذایی پخته شده را منجمد کرد.
انتهای پیام/ت