به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، هر ساله عید نوروز که میشود، مردم همراه با آمدن بهار سعی در نو شدن دارند. بسیاری نوروز را نمادی میدانند که علاوه بر همه مفاهیم طبیعی، ریشههای مقدسی از امید و برکت را نیز دارد.
اینروزها مردم استان چهارمحال و بختیاری به رسم سنتی دیرین و به احترام آمدن بهار، سمنو میپزند. سمنو نوعی خوراک ایرانی است که پیشینهاش به ایران باستان برمیگردد و هم اینک نیز رواج دارد.
اگر چه این روزها به دلیل شیوع کرونا سمنو با شور و اشتیاق گذشته پخته نمیشودچرا که مردم ناچار به رعایت دستورالعملهای بهداشتی هستندو عطر سمنو مثل قبل در خیابانهای این استان پراکنده نمیشود، ولی رسومی از این دست که نمادی از استفاده از گندم بهعنوان غذایی برگرفته از زمین و زینتبخش انسان است رسومی منحصر به فرد است که باید در زنده نگاه داشتن آن کوشید، چرا که نمیتوان از یاد برد که سمنو سین اصلی هفتسین است.
بیشتر بخوانید
یکی از شهروندان هم با ارسال این فیلم که مربوط به گذشته است خواسته خاطرات این روزها را زنده نگه دارد.
امیدواریم به زودی با از بین رفتن ویروس منحوس کرونا دورهمیها به روال قبل باز گردد.
انتهای پیام/ش