به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، فرجام سمیعی معاون گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در آستانه نوروز باستان آیین سنتی سمنوپزان به مدت دو روز و با کمک و مشارکت مردم، در شهرستان سامان برگزار شد.
او افزود: در این آیین سنتی، ۱۲ دیگ سمنوی نذری با رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی پخته و بین اهالی توزیع شد.
بیشتر بخوانید
سمیعی اضافه کرد: برای پخت این میزان سمنو سه هزار و ۷۵۰ کیلوگرم جوانه گندم و ۷۵۰ کیلوگرم آرد و مغز بادام مصرف شد.
او ادامه داد: آیین سنتی سمنوپزان هر سال و در آستانه نوروز در مرکز شهرستان سامان برگزار میشود.
انتهای پیام/ع