به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، سید امید خلیل زاده با اعلام این خبر گفت: با توجه به ضرورت تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، عرضه فراوردههای خام دامی و حفظ سلامت مصرف کنندگان در ایام نوروز، طرح تشدید نظارتهای بهداشتی به منظور کنترل بهداشتی انواع گوشت و فرآوردههای خام دامی در مراکز عرضه، رستورانها و غذاخوریهای فعال با ساماندهی ۴۷ اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی (۱۸ اکیپ ثابت و ۲۹ اکیپ سیار) با بکارگیری نزدیک به ۹۰ نفر ناطرین بهداشتی دامپزشکی به مدت ۲۲ روز در دو شیفت کاری در سطح استان اجرا خواهد شد.
خلیل زاده افزود: با توجه به خطر انتقال بیماریهای مختلف در اثر عرضه غیر بهداشتی فرآوردههای خام دامی، از کلیه شهروندان در خواست میکنیم، فرآوردههای خام دامی را از مراکز مجاز تهیه و از خرید گوشت قرمز فاقد مهر دامپزشکی، گوشت از پیش چرخ شده، آلایش مرغ بدون بستهبندی و یا فرآوردههای خام دامی بستهبندی شده با برچسب مخدوش خودداری نموده و هنگام خرید موارد بستهبندی به تاریخ تولید، انقضا و کد بهداشتی دامپزشکی توجه کنند.
او همچنین اظهار کرد: ستاد اجرایی نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروزی مستقر در اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی با شماره تماس ۳۲۷۷۸۷۰۱– ۰۴۴ و سامانه ارتباطی ۱۵۱۲ و شبکه دامپزشکی شهرستان ارومیه با شماره تماس ۳۲۴۲۶۸۴۸ -۰۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۴ و از ساعت ۱۴ لغایت ۲۰ عصر آماده دریافت و ارائه هرگونه راهنمائی و پاسخگویی به سئوالات شهروندان عزیز است.
انتهای پیام/