به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، رضا یوسفی رضایی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه در حال حاضر ۷ میلیون واحد دامی سبک و سنگین در استان وجود دارد، گفت: استان با تولید سالانه ۴۷ هزار تن گوشت قرمز رتبه ۵ و قطب تولید این محصول در کشور به شمار میرود.
او نیاز سالانه استان به گوشت قرمز را ۳۹ هزار و ۳۶۰ تن عنوان و اضافه کرد: از ۴۷ هزار تن گوشت قرمز تولیدی استان ۱۶.۴۱ درصد به عنوان گوشت مازاد بر تولید به سایر استانهای کشور صادر میشود.
یوسفی رضایی با بیان اینکه آذربایجان غربی ۳.۷ درصد از تولیدات دامی کشور را تولید میکند، گفت: هم اکنون ۱۳۰ هزار نفر در بخش صنعت دام شامل دامداری، مرغداری و زنبورستانهای استان مشغول به فعالیت هستند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی همچنین با اشاره به تولید سالانه ۳۹۳ هزارتن شیر در استان گفت: استان در زمینه تولید شیر رتبه ۸ کشور را به خود اختصاص داده و نیاز سالانه استان ۳۶۰ هزار تن شیر است و مابقی شیر مازاد به سایر استانها ارسال میشود.
یوسفی رضایی با اشاره به توسعه دامداری صنعتی با استفاده از شیوهها و تکنولوژیهای روز دنیا، افزود: ایجاد و راهاندازی دامداریهای بزرگ مقیاس از جمله دو واحد گاو شیری هرکدام ۵ هزار راسی و یک واحد دو هزار راسی و یک واحد ۵۰ هزار راسی دام سبک با مشارکت سرمایه گذار داخلی و خارجی جزو برنامههای معاونت بهبود تولیدات دامی در سطح استان است.
انتهای پیام/ط