در گزارش زیر طرز تهیه ساندویچ بادمجان کبابی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بادمجان می‌تواند مقدار زیادی ویتامین، مواد معدنی و آنتی اکسیدان به برنامه غذایی اضافه کند. این ساندویچ خوش طعم علاوه بر بادمجان حاوی دیگر سبزیجات و پنیر نیز هست، که آن را بسیار مقوی و همچنین سیر کننده کرده است.

مواد لازم:

۲ عدد بادمجان متوسط
۴ قاشق غذا خوری روغن زیتون
یک چهارم قاشق چای خوری نمک
یک چهارم قاشق چای خوری فلفل
۳ قاشق غذا خوری سرکه
بالزامیک یک عدد
نان فانتزی یک عدد
بعلاوه یک قاشق چای خوری روغن زیتون
۱۱۵ گرم موزارلا
۲ فنجان برگ ریحان تازه


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های ته چین گوشت و بادمجان و پیراشکی عربی مخصوص تا شیرینی قندی قزوینی با فر و بدون فر + تصاویر


روش پخت:

گریل را با حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید، بادمجان‌ها را با ضخامت ۱.۵ سانت برش بدهید، و با ۴ قاشق روغن زیتون چربشان کنید و روی آن‌ها نمک و فلفل بریزید. بادمجان‌ها را ۲ تا ۳ دقیقه کباب کنید سپس برشان گردانید و ۳ تا ۴ دقیقه دیگر کباب کنید تا نازک شوند. از گریل برشان دارید و رویشان سرکه بالزامیک بریزید. نان فانتزی (نان فانتزی نه خیلی کوچک باشد نه خیلی بزرگ) را به چهار قسمت تقسیم کنید، و هرکدام را به دو نیم تقسیم کنید.

پایین نان‌های فانتزی را به صورت مساوی به کمک یک قلمو که به یک قاشق و یک قاشق چای خوری روغن زیتون آغشته است چرب کنید. موزارلا را به هشت ورق تقسیم کنید، هر لایه را روی یک طرف ساندویچ قرار دهید. در ساندویچ‌ها به مقدار مساوی برگ تازه ریحان و بادمجان کبابی قرار دهید.

ساندویچ خود را در ساندویچ ساز یا در یک ماهی تابه بزرگ روی حرارت متوسط پرس کنید، هر طرف را به مدت ۳ دقیقه حرارت دهید.

اطلاعات تغذیه ای:

موادی که در این دستور پخت آمده است برای ۴ وعده در نظر گرفته شده. هر وعده شامل یک ساندویچ می‌شود. اطلاعاتی که در ادامه خواهد آمد مربوط به یک وعده از این غذا می‌باشد.
کالری: ۴۸۱
چربی در هر وعده: ۲۳ گرم
چربی اشباع در هر وعده: ۵ گرم
چربی اشباع نشده در هر وعده: ۱۴ گرم
چربی دارای حلقه‌های غیر اشباع در هر وعده: ۲ گرم
پروتئین در هر وعده: ۱۵ گرم
کربوهیدرات در هر وعده: ۵۵ گرم
فیبر در هر وعده: ۷ گرم کلسترول در هر وعده: ۱۸ میلی گرم
آهن در هر وعده: ۳ میلی گرم
سدیم در هر وعده:۸۰۱ میلی گرم
کلسیم در هر وعده: ۲۵۱ میلی گرم

منبع: خانه آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.