به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد پپرونی مناسبترین پیشغذایی است که میتوانید برای یک مهمانی خانوادگی یا یک وعده رژیمی تهیه کنید. شما میتوانید با خلاقیت خودتان سبزیجاتی که در یخچال دارید را خرد کنید و با پنیر چدار، پنیر موزارلا و پپرونی مخلوط و یک سالاد خوشمزه تهیه کنید. سالاد پپرونی یک پیشغذای ایتالیایی محبوب است که با ترکیب سبزیجات و پپرونی طعمی بینظیر دارد و آماده کردن آن وقت زیادی از شما نخواهد گرفت. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه سالاد پپرونی ایتالیایی را به شما اموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه سالاد پپرونی ایتالیایی با پنیر چدار
فلفل قرمز کبابی (خرد شده) یکدوم پیمانه
پیاز قرمز حلقهای (خرد شده) یکچهارم پیمانه
سس ایتالیایی یکچهارم پیمانه
کاهو پیچ درشت (خرد شده) یک پیمانه
زیتون سیاه یکچهارم پیمانه
زیتون سبز یکدوم پیمانه
گوجه فرنگی گیلاسی ۱۸۰ گرم
پپرونی ۱۲۰ گرم
سالامی نواری خرد شده ۶۰ گرم
پنیر چدار خرد شده ۱۰۰ گرم
پنیر موزارلا تازه ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای تهیه سس ایتالیایی
روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
سرکه سفید یک قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده یک قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه یکدوم قاشق غذاخوری
سیر ساطوری شده یک حبه
ریحان ساطوری شده یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز (خشک و خرد شده) یکچهارم قاشق چایخوری
پونه یکچهارم قاشق چایخوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از شیرپلوی تبریزی و کباب فسنجانی حرفهای تا کارپاچیو با سس مخصوص + تصاویر
طرز تهیه سالاد پپرونی با پنیر چدار
از معروفترین غذاهای ایتالیایی که با پپرونی تهیه میشوند میتوان به پیتزای پپرونی و پاستای پپرونی اشاره کرد، اما جالب است بدانید ایتالیاییها یک سالاد خوشمزه با سبزیجات خرد شده، پنیر و پپرونی دارند که طعمی بینظیر دارد و تهیه آن خیلی زمانبر نیست. برای شروع ابتدا سبزیجاتی مثل فلفل قرمز، پیاز، کاهو پیچ و گوجهفرنگی گیلاسی را خرد کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید.
سپس پپرونی و سالامی را به صورت رشتهای خرد کرده و کنار بگذارید. پنیر چدار را نیز به همین روش خرد کنید. اگر دوست داشته باشید میتوانید پنیر چدار را رنده هم بکنید. حالا که تمام مواد اولیه شما خرد شده و آمادهاند به سراغ تهیه سس مخصوص ایتالیایی سالاد خود بروید.
روغن زیتون، سرکه، سیر ساطوری، نمک، فلفل و فلفل قرمز را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنید. سپس جعفری و ریحان خرد شده را به سس اضافه کنید و در آخر با آبلیمو و پونه طعمی بینظیر به سس خود بدهید. سس را خوب هم زده و تا زمان سرو سالاد داخل یخچال نگهداری کنید.
سالامی و پپرونی خرد شده را به همراه پنیر چدار و پنیر موزارلا به کاسه سبزیجات سالاد اضافه کنید و سس ایتالیایی مخصوص را روی آنها بریزید و کمی به هم بزنید تا خوب با هم ترکیب شده و طعمدار شوند. سالاد پپرونی ایتالیایی شما آماده است؛ نوش جان!
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/