![صفحه نخست روزنامهها – شنبه ۲۰ بهمن](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/20/20329079_942.jpeg)
خلیلی رئیس دانشگاه پیام نور مهاباد اظهار کرد: به مناسبت ششمین روز از هفته منابع طبیعی ۳۰۰ اصله نهال را در محوطه دانشگاه پیام نور به همراه اساتید و تشکلهای مردم نهاد کرده ایم.
خلیلی افزود: هم اکنون فضای سبز دانشگاه پیام نور به اندازه ۶ هکتار افزایش پیدا کرده است همچنین این دانشگاه در رتبه اول آذربایجان غربی را از نظر مساحت فضای سبز دارد.
پاتو رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیز داری مهاباد نیز گفت: شعار محوری هفته منابع طبیعی در سال جاری «همه با هم، جهاد برای حفاظت از منابع طبیعی» انتخاب شده بنابراین درصدد ترویج سنت حسنه درختکاری هستیم.
او ادامه داد: ۱۵ تا ۲۱ اسفند در تقویم ملی به عنوان هفته منابع طبیعی نامگذاری شده و شعار این هفته در سال جاری «هم با هم، جهاد برای حفاظت از منابع طبیعی» انتخاب شده است.
انتهای پیام/ه