متخصصان آمریکایی در مطالعه‌ای دریافتند، تغییر رژیم غذایی تاثیر قابل توجهی در کاهش خطر ابتلا به کرونا دارد.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، از زمان آغاز همه‌گیری کرونا اگرچه تلاش‌ها همه معطوف به کاهش شیوع ویروس بوده است، اما میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا به طور همزمان با بیماری قلبی سر و کار مواجه بوده‌اند که از عوامل مهم افزایش خطر ابتلا به کووید-۱۹ محسوب می‌شوند. 

در مطالعه‌ای که تیمی از متخصصان قلب آمریکایی انجام دادند، مشخص شد که رژیم غذایی سالم برای قلب نه تنها خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می‌دهد، بلکه در دفع کووید-۱۹ نیز کمک می‌کند. این متخصصان در مطالعه خود بیماری مرکب از نارسایی قلبی و ویروس کرونا را مورد بررسی قرار داده و نکات مهمی در این باره بیان کردند.

بیماری قلبی و کووید-۱۹

سال گذشته این ویروس بیش از ۴۰۰ هزار آمریکایی را از بین برد این در حالی است که بیماری‌های قلبی- عروقی به طور معمول هر ۳۷ ثانیه جان یک نفر را می‌گیرد و طبق آخرین آمار ۶۶۵ هزار آمریکایی بر اثر بیماری قبلی جان خود را از دست داده‌اند؛ علاوه بر این افراد مبتلا به بیماری قلبی در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به یک مورد شدید کووید-۱۹ هستند و اگر دچار سایر بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت، فشار خون بالا یا چاقی هستید هر دو بیماری می‌توانند تاثیر قابل توجهی بر سلامت کلی شما داشته باشند.

به گفته متخصصان این به ویژه سخت است، زیرا بیماری قلبی و کووید-۱۹ دارای فاکتور‌های یکسان برای نتیجه بد هستند، این یک طوفان کامل است. دیابت، فشار خون بالا، کلسترول بالا و چاقی از عوامل خطر موجود در عواقب بدتر بیماری‌های قلبی و ویروس کرونا محسوب می‌شوند.

آن‌ها تاکید دارند که تغذیه می‌تواند به مدیریت و بهبود همه این عوامل خطر کمک کند. اگر می‌خواهید از نتایج بد ناشی از عوامل قلبی- عروقی یا حتی کووید-۱۹ جلوگیری کنید، زمان آن است که رژیم خود را تغییر دهید.

اهمیت تغذیه سالم

تحقیقات نشان می‌دهد که یک رژیم غذایی کامل گیاهی با خطر کمتری از بیماری‌های قلبی- عروقی همراه است و در نهایت می‌تواند خطر ابتلا به کووید-۱۹ را کاهش دهد. هنگامی که شما از یک رژیم غذایی کامل و گیاهی استفاده می‌کنید، سطح التهاب قلب شما پایین می‌آید و این به ساخت سیستم ایمنی بدن کمک می‌کند.

انتخاب مواد غذایی عامل کلیدی در میزان خطرات تهدید کننده سلامت شماست؛ به عنوان مثال غذا‌هایی که حاوی مقدار زیادی کربوهیدرات تصفیه شده هستند، در میان سایر مواد در صورت مصرف مداوم می‌توانند خطر بیماری قلبی مانند چاقی و دیابت را افزایش دهند. این سیستم ایمنی بدن شما را کاهش داده و خطر ابتلا به کووید-۱۹ را بدتر می‌کند.

دکتر ویلیامز یکی از متخصصانی که در این زمینه به مطالعه پرداخته است، می‌گوید: کووید-۱۹ به زندگی ما لطمه زده است تا آنجا که دیگر نگرانی‌های سلامتی خود را فراموش کرده‌ایم. اگرچه این ویروس همه گیری جهانی ایجاد کرده است، اما ما نباید از علت اصلی مرگ و میر در بسیاری از بیماران یعنی بیماری قلبی غافل شویم. زمان آن رسیده است که مردم از سلامت بیشتری برخوردار شوند. همه ما باید یک رژیم غذایی سالم برای قلب خود داشته باشیم تا بتوانیم از خود، خانواده و جامعه در برابر ویروس و بیماری قلبی محافظت کنیم.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.