به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خوردن سمنو به عنوان یک میان وعده بیشترین تاثیر را دارد. فیبر بالا و آنتی اکسیدانهای موجود در سمنو احتمال بروز سرطان و تومور را کاهش میدهد، مصرف روزانه سمنو در حد کم باعث کاهش اثرات سرطان کولون میشود.
سمنو ماده غذایی است که از جوانه گندم تهیه شده و هیچ شیرین کننده مصنوعی به آن اضافه نمیشود و برای سلامت و رشد بدن به خصوص کودکان بسیار مفید است.
از خواص سمنو چه میدانید؟
این خوراکی مقوی و لذیذ علاوه بر ایران، در بسیاری از کشورهای آسیای میانه از جمله ازبکستان، تاجیکستان، افغانستان و قرقیزستان پخته میشود و به آن سمنک (сумалак) میگویند. طبخ سمنو در مراسمی به نام سمنو پزان، معمولا از یک هفته مانده به نوروز شروع میشود و طی مراسمی تا پایان سال ادامه دارد.
در گذشته برای تهیه سمنو فقط از جوانه گندم و آب استفاده میکردند؛ ولی با گذشت زمان و برای تسریع در پخت سمنو، از کمی آرد نیز استفاده میشود. سمنو شبیه به یک پودینگ محبوب در فنلاند و سوئد است. از این دسر بیشتر برای زنان باردار، کودکان و سالمندان استفاده میشود.
سمنو مملو از فیبر است. این غذای کم کالری و بدون چربی، بهترین رژیم برای بیماران محسوب میشود. فیبر بالای سمنو هضم غذا را آسان میکند و برای سلامت روده و قلب مفید است.
بیشتر بخوانید
برخی از مهمترین فواید سمنو
سمنو به کاهش وزن کمک میکند.
سمنو برای بیماران مبتلا به دیابت مفید است.
سمنو جذب کلسترول و چربی را کاهش میدهد.
به دلیل فیبر بالا، احتمال بروز سرطان را کاهش میدهد.
در درمان سرطان کولون موثر است.
به سلامت سیستم گوارشی کمک میکند.
حاوی مواد معدنی فسفر، کلسیم و پتاسیم است.
حاوی ویتامینهای A، B و E است.
به درمان یبوست کمک میکند.
به دلیل ویتامین B از بروز افسردگی جلوگیری میکند.
سمنو سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند.
سمنو باعث افزایش شیر مادران میشود.
سمنو بهترین ماده غذایی قبل از ورزش است و از انقباض عضلات جلوگیری میکند.
سمنو برای دیابت ضرر ندارد، ولی نباید زیاده روی کرد.
منبع:دلگرم
انتهای پیام/