مدیرعامل شرکت ایرانسل در صفحه شخصی خود با انتشار پستی از راه اندازی آزمایشی سرویس eSIM در این اپراتور خبر داد.

به گزارش خبرنگار حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، بیژن عباسی آرند مدیرعامل شرکت ایرانسل در صفحه مجازی خود پستی منتشر و از راه اندازی آزمایشی سرویس  eSIM در این اپراتور خبر داد. عباسی آرند در پست خود نوشت: 

" سرویس eSIM يا embedded Subscriber Identity Module همان‌گونه که از نامش برمی‌آید، سیمکارتی است که در دل دستگاه هوشمند قرار می‌گیرد و برخلاف سیمکارت‌های نسل قبل (مینی‌سیم، میکروسیم و نانوسیم) امکان تعویض آن وجود ندارد، بلکه به صورت تراشه‌ای الکترونیکی و در ابعاد کوچکتر، توسط کارخانه سازنده بر روی مادربورد نصب می‌شود و فعال‌سازی سیمکارت توسط اپراتور، به صورت نرم‌افزاری و از راه دور انجام می‌شود. علاوه بر آن که موجب بالا رفتن ضریب امنیت و افزایش امکان ساخت ابزارهای ضد آب و ضد غبار می‌شود، در گسترش خدمات دستگاه به دستگاه (M2M) و اینترنت اشیا (IoT) نیز اهمیت به‌سزایی دارد و می‌توان از آن به‌عنوان پیشران توسعه صنعت اینترنت اشیا یاد کرد.

تسهیل در اتصال و فعال‌سازی، امکان استفاده از ارتباطات بی‌سیم در انواع بیشتری از دستگاه‌های هوشمند (شامل گجت‌‎های پوشیدنی)، تحول در استفاده از سرویس رومینگ و نیز صرفه‌جویی در هزینه‌های مربوط به توزیع و فروش سیمکارت از دیگر مزایای استفاده از eSIM است. این فناوری برای تولیدکنندگان ساعت‌های هوشمند و گجت‌های سلامت هوشمند که به صورت دائم با شبکه‌های مخابراتی در ارتباط هستند نیز کارایی بالایی دارد.

هم‌اکنون در دنیا استفاده از eSIM در برخی ساعت‌های هوشمند، تبلت‌ها و دستگاه‌های سلامت هوشمند آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود که در آینده نه چندان دور، کاربرد آن به تمامی دستگاه‌ها از جمله گوشی‌های هوشمند نیز گسترش یابد.

ایرانسل در سال ۹۶، برای اولین بار در ایران، طی مراسمی با حضور فعالانی از شرکت‌های معتبر بین‌المللی و کارشناسان فناوری‌اطلاعات و ارتباطات و خودروسازی، پروفایل eSIM را آزمایش کرده بود."

در ادامه پست مدیر عامل اپراتور ایرانسل را مشاهده می‌کنید: 

عباسی آرند


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۲۶ ۱۲ اسفند ۱۳۹۹
بسیار عالیه
اما فعلا خیلی زوده برای اینکه کاربردی بشه