اگر عاشق شیرینی‌پزی هستید و هوس بیسکویت سالم و مقوی کرده‌اید، مطلب زیر را بخوانید تا با طرز تهیه بیسکویت خانگی سالم با جو دوسر آشنا شوید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تقریبا در تمام خانه‌ها مخصوصا آن‌هایی که عاشق شیرینی‌پزی هستند، یک دستورالعمل از تهیه بیسکویت و کیک به صورت روتین وجود دارد. این دستورالعمل می‌تواند بیسکویتی سالم با جو دوسر و تکه‌هایی از شکلات باشد که با مواد لازم انگشت‌شمارش خیلی راحت و سریع آماده می‌شود.

البته اگر استفاده از شکلات هم برایتان خوشایند نیست و می‌خواهید بیسکویت رژیمی‌تری داشته باشید، به جای چیپس یا تکه‌های شکلات می‌توانید از کشمش یا مغز‌هایی مثل گردو و بادام زمینی استفاده کنید.

در ادامه با طرز تهیه بیسکویت خانگی سالم با جو دوسر آشنا می‌شوید. همراه ما باشید تا این بیسکویت مقوی و با ارزش غذایی بالا را بتوانید وارد رژیم غذایی‌تان کنید.

مواد لازم:

آرد همه‌منظوره، یک فنجان
کره بدون نمک، هشت قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت، دو قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر، یک قاشق چای‌خوری
دارچین آسیاب‌شده، یک قاشق چای‌خوری
نمک، نصف قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ بزرگ، یک عدد
عصاره وانیل، یک قاشق چای‌خوری
شکر قهوه‌ای، یک فنجان
شکر دانه‌ریز، یک‌چهارم فنجان
جو دوسر، دو فنجان
چیپس یا تکه‌های شکلات، یک فنجان


بیشتر بخوانید

طرز تهیه بیسکویت خانگی

اول از همه فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود. دو عدد سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

کره را در بازه‌های زمانی ۳۰ ثانیه‌ای داخل مایکروویو قرار دهید تا کاملا ذوب شود. سپس حدود پنج دقیقه در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود. سپس شکر قهوه‌ای و دانه‌ریز، تخم مرغ و وانیل را به کره اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا مواد یک‌دست شوند.

آرد، نشاسته ذرت، بیکینگ پودر، دارچین و نمک را با هم داخل یک کاسه متوسط مخلوط کنید و کنار بگذارید. در این مرحله جوی دوسر و چیپس شکلات را به مخلوط کره اضافه کنید و بعد از آن مخلوط آرد را اضافه کنید. مواد را به کمک یک لیسک کاملا هم بزنید تا رگه‌های خشک آرد باقی نماند.

به کمک قاشق برای هر عدد بیسکویت حدود یک‌ونیم قاشق از خمیر روی کاغذ روغنی بریزید؛ هشت عدد بیسکویت در هر سینی فر آماده کنید. سینی فر را حدود ۱۰ تا ۱۲ دقیقه داخل فر قرار دهید تا بیسکویت‌ها شروع به قهوه‌ای شدن کنند. سپس صبر کنید تا بیسکویت‌ها به مدت یک دقیقه داخل سینی خنک شوند. سپس آن‌ها را به توری منتقل کنید تا کاملاً خنک شوند.

 چند نکته

استفاده از چیپس یا تکه‌های شکلات سلیقه‌ای است. اگر رژیم دارید می‌توانید آن را کاملا حذف کنید.
استفاده از تکه‌های شکلات به جای چیپس شکلات طعم بیسکویت را جذاب‌تر می‌کند؛ چون شکلات داخل بافت بیسکویت آب می‌شود و طعم آن را بهتر می‌کند.
میزان شیرینی بیسکویت را هم بسته به ذائقه‌تان می‌توانید کم یا زیاد کنید؛ بنابراین خمیر بیسکویت‌ها را قبل از پخت بچشید.
اگر دوست دارید بیسکویت طعم و بوی قهوه داشته باشد، از مقداری پودر قهوه استفاده کنید.
شما می‌توانید کوکی کدو حلوایی را هم با جو دوسر تهیه کنید.
حتما خمیر را به طور یک‌دست و یکنواخت به یک جهت هم بزنید تا آرد کاملا حل شود و رگه‌هایی از آن داخل خمیر به چشم نیاید.

منبع:کتاب کاله

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.