رئیس اورژانس کرمان گفت: طی ۱۱ ماهه گذشته، اورژانس پیش بیمارستانی کرمان، ۸۸ هزار و ۸۵۰ ماموریت شهری و جاده‌ای انجام داده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، سید محمد صابری، رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه ساختمان سازمان مرکزی مدیریت حوادث و فوریت های پزشکی کرمان که مردم این مرکز را بیشتر با شماره ۱۱۵ می‌شناسند، در میدان هفت باغ کرمان واقع شده است، گفت: ۴۵ پایگاه جاده ای، ۲۷ پایگاه شهری و یک پایگاه هوایی، شامل شهرستان های کرمان، کوهبنان، زرند، راور، بافت، رابر، ارزوئیه، شهربابک و بردسیر تحت پوشش این مجموعه قرار دارند.

او با اشاره به اینکه مرکز پیام (یا ارتباطات) نقطه مشترک بین مردم و اورژانس پیش بیمارستانی است، جایی که مردم با گرفتن شماره ۱۱۵ هم می‌توانند مشاوره دارویی و پزشکی داشته باشند و هم می‌توانند امداد خواهی کنند، افزود: ارتباط رادیویی (بی سیم) در شهرستان کرمان و شمال استان در شهرستان‌های کوهبنان، زرند و راور به صورت یکپارچه صورت می‌گیرد و در شهرستان‌های شهربابک، بافت و رابر، ارزوئیه و بردسیر مرکز پیام وجود دارد که به پیام‌ها (تماس ها) پاسخ داده می‌شود.

صابری بیان کرد: در مجموع ۷۰۰ نفر نیروی انسانی در قالب شرکتی، پیمانی، رسمی و قراردادی در زیر مجموعه اورژانس پیش بیمارستانی کرمان مشغول به فعالیت هستند.

 او  تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی کرمان در حوزه عملکرد مدیریت بحران از دانشگاه‌های فعال در کشور بوده و ۲ بار رتبه برتر را کسب کرده است. 

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کرمان از جمله فعالیت‌های ثبت شده مرکز مدیریت حوادث و  فوریت های پزشکی کرمان طی ۱۱ ماه گذشته را به شرح زیر عنوان کرد: 

ـ  ۸۸ هزار و ۸۵۰ ماموریت شهری و جاده‌ای

ـ ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی به ۷۸ هزار نفر که ۳۸ هزار نفر بعد از دریافت خدمات اولیه به مراکز درمانی منتقل شدند و ۴۰ هزار نفر به صورت سرپایی در محل حادثه خدمات (فوریت‌های پزشکی) دریافت کردند. 

ـ انجام ۳۰ مورد اورژانس زنان و زایمان (تولد نوزاد با اقدمات درمانی و در حضور تیم‌های فوریت‌های پزشکی) 

ـ انتقال ۱۶ نفر حادثه دیده  از سوی اورژانس هوایی ( به منظور انتقال سریع و دریافت خدمات تکمیلی درمانی )

ـ پیگیری و ثبت هزار و ۶۰۰ مورد حادثه ویژه در قطب جنوب شرق کشور

ـ ۶ هزار و ۵۰۰ مورد هماهنگی  از سوی مرکز هدایت و پایش مراقبت‌های درمانی (mcmc)  برای اعزام بیماران بین مراکز درمانی

ـ  ۵ هزار و ۴۴۸ مورد خدمات ارائه شده به بیماران مشکوک به کرونا از ابتدای شیوع بیماری کرونا  تا بهمن ماه

ـ ۲ هزار و ۸۲۵ نفر انتقال به مراکز درمانی

ـ ۲ هزار و ۶۲۳ نفر مشاوره و راهنمایی‌های لازم در منزل

ـ ۹۷ نفر احیای قلبی ریوی (CPR) موفق و نجات مرگ حتمی

 انتهای پیام/ م 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.