به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، حبیب یزدانپناه مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی گفت : رویکرد ما در نمایشگاه گردشگری و صنایع دستی که از پنجم تا هشتم اسفندماه در تهران برگزار شد، معرفی توانمندیهای بخش خصوصی در حوزه گردشگری و نیز تولیدات صنایع دستی استان بود که در چندین غرفه ارائه شد.
بیشتر بخوانید
او افزود: در حاشیه این نمایشگاه نیز چندین برنامه مختلف برای صدا و سیما در راستای معرفی جاذبههای گردشگری و صنایعدستی استان، فرهنگ فولکلوریک و اقوام، غذاهای محلی و... با حضور هنرمندان و صنعتگران، فعالان بومگردیهای استان و نیز کارشناسان میراث فرهنگی و گردشگری ضبط شد که در ایام نوروز از شبکههای مختلف از جمله جام جم، امید و... پخش خواهد شد.
او با بیان اینکه تنوع اقلیمی خراسان شمالی که در تمام چهار فصل سال دیدنی است ازجمله مزیتهای گردشگری این استان بهشمار میرود، افزود: این استان علاوه بر اینکه به تنوع اقلیم و طبیعت شهرت دارد، از وجود اقوام تات، کرد، کرمانج، ترک، ترکمن و بلوچ نیز بهرهمند است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی عنوان کرد: وجود تنوع قومی در این سرزمین چنداقلیمی، سفره رنگینی از فرهنگها و هنرها در این دیار آفریده که در موسیقی غنی و صنایع دستی مردمان این خطه متجلی شده است.
او عنوان کرد:امسال بهدلیل شیوع کرونا، تمرکز بر آموزش و فروش مجازی صنایعدستی در دستور کار قرار گرفت که سبب کسب تجربههای موفقی در این زمینه شد و هنرمندان و صنعتگران بیشتری در این زمینه فعال شدند.
یزدانپناه گفت : حمایت از بخش خصوصی و افزایش ظرفیت اقامتی استان درجهت ایجاد بازار رقابتی و افزایش کیفیت خدمات و نیز ایجاد زمینه و تلاش برای جذب گردشگر از جمله اهم برنامههای ما است، در دهه فجر امسال یک هتلآپارتمان و یک هتل به بهرهبرداری رسید و بعد از عید نیز چهار هتل ۵ و ۳ ستاره در استان افتتاح میشود.
او افزود: اقامتگاههای بومگردی در استان با فعالیتهای خود توانستند موفقیتهای خوبی در زمینه معرفی استان و جذب گردشگر کسب کنند، موفقیتهایی که نتیجهی حضور فعال بخش خصوصی بود و به هر میزان این فعالیتها افزایش یابد، میتوانیم زمینه حضور بیشتری از گردشگران و توریستهای داخلی و خارجی را فراهم کنیم که بهنفع استان خواهد بود.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی عنوان کرد: ۶۳۰ میلیارد تومان پروژه در حال ساخت در استان وجود دارد که قالب آنها طی نیمه اول سال ۱۴۰۰ به بهرهبرداری میرسد.
انتهای پیام/ه