به گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس دهم امروز با برگزاری یک نشست خبری، نامزدی خود برای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری را اعلام کرد.
وی افزود: با توجه به شرایط کشور و توانایی که در خود احساس میکنم لازم دیدم در انتخابات ریاست جمهوری حضور یابم.
نماینده ادوار مجلس خاطرنشان کرد: خود برای اداره کشور اصلح میدانم و معتقدم برای ترغیب مردم به مشارکت هر کس این توانایی را در خود ببیند باید برنامه خود را ارائه دهد.
مطهری ادامه داد: احزاب و گروههای سیاسی از تحریم انتخابات سخن نگویند و شورای نگهبان کسانی که قانون اساسی را قبول دارند و مشکل مالی ندارند را تایید کند که شور نشاط در انتخابات ایجاد شود.
وی افزود: طی چهل و چند سال گذشته توفیقات نسبی داشتیم و در برخی از زمینهها موفق نبودیم. باید کاستیها را برطرف کنیم. عدالت موضوع بسیار مهمی است. باید شکافهای طبقاتی را کم کنیم و فاصله مردم از نظر برخورداری از مواهب اقتصادی کم شود. مساله احترام به آزادیها را جدی بگیریم و در این راستا الگوی ما حکومت حضرت علی علیه السلام است. صحبت کردن درباره عدالت و حق، کار آسانی نیست. همه میتوانند درباره حق و عدالت و اینگونه مسائل صحبت کنند، ولی باید در عمل پایبند باشند.
این فعال سیاسی خاطرنشان کرد: حضرت امیر (ع) چهار سال و چند ماه حکومت داشتند و در این مدت واقعا به عدالت و دموکراسی و اخلاق پایبند بودند و به دلیل عدالت خواهی به شهادت رسیدند؛ لذا الگویی جز حکومت علی (ع) نداریم و اینجانب این راه را در پیش خواهم گرفت.
وی با تاکید بر اینکه در شرایط فعلی بالا بودن میزان مشارکت در انتخابات برای حل بسیاری از مشکلات سیاسی و بین المللی کشور ما مهم است، اظهار کرد: همان طور که رهبر انقلاب فرمودند مشارکت بالا در انتخابات آینده مسئله تاثیر گذاری است. ایشان فرمودند انتخاب اصلح در درجه دوم قرار میگیرد.
مطهری خاطر نشان کرد: هدف ما باید این باشد که مشارکت در انتخابات را بالا ببریم. درست است که مردم گلایههایی از حوادث سال گذشته دارند و فشارهای اقتصادی و سختی معیشت مردم باعث گله مندیهایی شده است، اما باید توجه داشته باشیم که اگر میخواهیم شرایط کشور به لحاظ سیاست داخلی و خارجی بهبود پیدا کند لازم است مردم پای صندوقهای رای بیایند و نظر خود را اعلام کنند.
این نماینده ادوار با اشاره به اهمیت میزان مشارکت مردم در انتخابات و حضور آنان در پای صندوقهای رای گفت: با کنار کشیدن از صندوقهای رای نه تنها مشکلات حل نمیشود بلکه افزوده میشود. هر مقدار مشارکت مردم افزونتر باشد انتخاب مردم واقعیتر خواهد بود.
وی تاکید کرد: هم مردم باید در انتخابات مشارکت کنند و هم گروهها و احزاب سیاسی در این انتخابات مشارکت کرده و مردم را برای شرکت در انتخابات تشویق کنند و سخن از کنار کشیدن به میان نیاورند و هم شورای نگهبان باید مقداری مهربانتر با کاندیداها برخورد کند و کسانی که قانون اساسی را قبول دارند و مشکلی ندارند را تایید کند تا شور و نشاط خوبی بر پا شود.
مطهری با اشاره به برخی از مشکلات موجود در کشور اظهار کرد: در جهت حل برخی از مسائل و مشکلات کشور موفق و در برخی زمینهها توفیق نسبی و در برخی زمینهها هم موفق نبودیم. باید این کاستیها را برطرف کنیم. باید شکافهای طبقاتی را کم کنیم تا مشکلات بر طرف شود.
این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: نمونه حکومت مد نظر ما حکومت حضرت امیر (ع) است. صحبت کردن درباره عدالت و حق کار آسانی است. هرکسی میتواند ساعتها درباره ضرورت عدالت صحبت کند. اما معلوم نیست در عمل پایبند به عدالت و حق و انصاف باشد. خود ایشان میفرماید حق وسیعترین چیزها است در مقام توصیف، اما در مقام انصاف دادن و عمل سختترین است. اگر کسی توانست در میدان عمل به حقیقت عمل کند میتوان به حرف او اعتماد کرد. ایشان چهار سال و چند ماه در عمل پایبند به حرفهای خود در حوزه دموکراسی و آزادی بیان بودند و در مورد ایشان گفته شده است که در محراب عدالت شهید شد.
این فعال سیاسی گفت: ما یک نمونه عالی از حکومت اسلامی را داریم و باید سعی کنیم حکومت ما هم در این حوزه باشد.
وی به بیان ضرورت عدالت ورزی در جامعه بر اساس ویژگیهای حکومتداری حضرت علی(ع) پرداخت و گفت: کسی که شهوت قدرت ندارد میتواند در جامعه عدالت برقرار کند. اگر کسی بتواند در حد امکان خودش را به این الگو نزدیک کند کار بزرگی کرده است.
مطهری افزود: من با توجه به شرایط داخلی و خارجی کشور احساس کردم باید وارد این میدان شوم و تصمیم گرفتم نامزدی خود برای انتخابات را اعلام کنم. انسانی که برای انجام وظیفه به میدان آمده باشد شکست معنی ندارد. هر اتفاقی بیافتد برای ما خوشایند است. من صرفا احساس کردم در اینجا کسی مثل من باید وارد شود. به خدا توکل میکنیم و هرچیزی که پیش آید خوب است.
وی درباره رایزنی با شورای نگهبان جهت تایید صلاحیتش پس از عدم احراز صلاحیت در انتخابات ۱۳۹۸ اظهار کرد: با شورای نگهبان رایزنی نداشتم، اما دلیلی برای رد صلاحیت خودم نمیبینم. هیچ تلاشی برای رایزنی نکردم. نمیدانم در آن دوران چه شرایطی بود، اما دلیلی برای رد صلاحیتم نمیبینم.
نماینده سابق تهران درباره دیدگاههایش بیان کرد: در حوزه فرهنگ هیچ وقت من به سخت گیری معتقد نبودم، اما معتقد بودم باید نظارتی باشد. اینکه بگویم امور فرهنگی باید رها باشد درست نیست، اما با سختگیری هم موافق نیستم. در مورد مسائلی مثل حجاب هم گفتم در درجه اول خود دولت باید برنامهای برای کارکنان خودش داشته باشد.
وی ادامه داد: وقتی مردم ببینند دولت در موضوعی حساسیت دارد خودشان رعایت میکنند. در مجموع مردم ما احکام اسلامی و حساسیتهای فرهنگی را رعایت میکنند. وقتی در کل کشور و نقاط دورافتاده در مجموع حجاب را رعایت میکنند.
مطهری با بیان اینکه رعایت حجاب در کشور قابل قبول است، گفت: در سایر مسائل فرهنگی هم همین طور است. به نظر من ما باید در مورد موسیقی سنتی خود سرمایه گذاری بیشتری کنیم. این هنری است که ایران را به دنیا معرفی میکند.
وی ادامه داد: ما تاکنون برنامه منسجمی برای حمایت موسیقی سنتی نداشتیم. یا در فیلمهای سینمایی این نظارت که فیلم از نظر محتوا برای مردم مفید باشد نداشتیم. این نظارتها را مفید میدانم، اما اعتقادی به سخت گیری و سفارشی کردن امور هنری ندارم. اصل بر این است که مردم با عقاید خود کارها را انجام دهند. مردم ما احکام اسلام را پذیرفته اند. همین حجاب را هم پذیرفته اند؛ آن طوری که دیگران تبلیغ میکنند نیست. همین که حکومت ترویج فساد و فحشا نکند نود در صد کار انجام شده است. فرق ما با حکومت قبلی همین است.
گفتنی است، شورای نگهبان صلاحیت علی مطهری را برای انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی تایید نکرد.
انتهای پیام/
امیر تتلو ام میخواست کاندید شه D: XD
فقط سعید محمد