به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، آیا میتوان یک کف لاته خوب را در خانه درست کرد، یک طعم دهنده را از مواد طبیعی تهیه کرد و غذا را بدون پخش شدن روغن سرخ کرد؟ بله، بله و دوباره بله! ما لیستی از ترفندهای آشپزی تهیه کرده ایم که روند پخت و پز را ساده میکند، به جایگزینی مواد یا ابزار از دست رفته کمک میکند و طعم غذاهای شما را بهبود میبخشد.
۱. هک زندگی در آشپزخانه
سلفون کمک میکند تا ماندگاری تخته برش افزایش یابد
۱) اگر صفحه برش هنگام برش روی صفحه میز لغزید، زیر آن پارچه یا پارچه مرطوب قرار دهید. گزینه دیگر این است که یک بسته پلاستیکی بگیرید و آن را در چند لایه دور دست بپیچید. شما باید چهار حلقه از این دست درست کنید و آنها را زیر هر گوشه تخته قرار دهید. این مانع از سر خوردن تخته در سطح میز میشود.
۲) با ضربههای بیفتک کوب گوشت ذرات غذا به اطراف پرت سده و یا داخل تخته برش رفته و مسدود میشود، که همیشه قابل شستشو نیست. برای افزایش ماندگاری ابزار، آنها را قبل از استفاده با فویل یا سلفون بپیچید. پس از استفاده، کافی است فویل یا سلفون را برداشته و بیفتک کوب را بشویید.
یک بطری نوشیدنی خالی جای یک وردنه را میگیرد
۳) برای طولانی شدن عمر چاقو، نباید روی بشقاب، تخته برش، یا سطح شیشه برش دهید. این مواد بر وضعیت لبه برش تأثیر منفی دارند، بنابراین مجبور خواهید بود که چاقوها را مدام تعویض کنید.
۴) باقی مانده سس مایونز، سس یا سس گوجه فرنگی از بسته نرم خارج نمیشود؟ سس را روی تخته قرار دهید، دسته چاقو را روی آن فشار دهید و از سمت خود به سمت دهانه روی بسته بکشید.
۵) اگر وردنه ندارید، یک بطری خالی نوشیدنی به راحتی میتواند جای آن را بگیرد.
با فرنچ پرس کف متراکم بسیار خوبی برای لاته، کاپوچینو و سایر نوشیدنیهای قهوه تهیه میکنند
۶) برای نوشیدن لاته کف دار و کاپوچینو، به جای دستگاه قهوه از فرنچ پرس استفاده کنید. کافی است شیر را در مایکروویو گرم کنید و با دستگاه کرده آن را بزنید. نتیجه یک کف متراکم است که حتی میتوانید روی آن را تزیین کنید.
۷) بهتر است گوشت را نه در یک کاسه، بلکه در کیسهها ماریناد کنید. کیسهها محصول را به طور مساوی با ماریناد میپوشاند و به خوبی مزه دار میکند. در حالت ایده آل، از کیسهها زیپ دار استفاده کنید و هوای داخل کیسه را خارج کنید.
بیشتر بخوانید
۲. ترفندها برای سرخ کردن
در هنگام سرخ کردن، قند از محصولات آزاد میشود که کاراملی میشود و پوسته اشتهایی ایجاد میکند
۱) روغن را فقط در ماهیتابه خشک ریخته و بعد از اینکه خوب گرم شد؛ بنابراین محصول گیاهی در همه جهات "پاشیده " نخواهد کرد. همچنین چیدمان صحیح غذا مهم است. این کار را به آرامی انجام دهید، پس مایع پاشیده نمیشود. اگر روغن زیتون در ماهیتابه سوخت، با کمی روغن آفتابگردان رقیق کنید.
۲) برای تهیه ظرفی با پوسته طلایی، غذا را در ماهیتابه قرار داده و بگذارید کمی بماند. غذا را لمس نکنید و برنگردانید. اجازه دهید شکر در غذا کاراملی شود تا طعم خوشمزهای به آن دهد.
۳. ترفند آشپزی پختن گوشت
بهتر است تکههای کوچک گوشت را در چند نوبت سرخ کنید، در غیر این صورت، به جای سرخ شدن، گوشت، آب میاندازد
۱) برای پختن گوشت نرم دو روش وجود دارد: سرخ شدن در سریعترین زمان ممکن و یا برای مدت زمان طولانی آن را بپزید.
۲) خرید مرغ کامل و ریز کردن آن بسیار مقرون به صرفهتر از خرید قطعات مرغ است. سینه را میتوان در همان روز جوشانده یا پخت، اسکلت را میتوان در سوپ جوشانده و دفعه بعد بال و رانها را که منجمد کرده ایم بپزیم.
۳) آیا مقدار زیادی تکه کوچک ر را سرخ میکنید و رنگ طلایی خوشمزه وبریان میخواهید؟ ظرف را در چند بار آماده کنید. اگر تکههای سرد گوشت را داخل ماهیتابه داغ بریزید، ظرف به سرعت خنک میشود و در زمان سرخ شدن گوشت، آب میاندازد - تمام آب گوشت از محصول خارج میشود.
۴. ترفند آشپزی با ادویه و سس
افزودن قالبهای یخ زده با گیاهان و روغن زیتون به سالاد و غذاهای دیگر راحت است
۱) لکههای تیره کف ظرف پس از سرخ شدن، قندی است که از غذا بیرون آمده است. اگر کمی مایع درون ماهیتابه بریزید و در کف آن را با کفگیر چوبی خراش دهید، شکر محلول یک سس عالی برای ظرف شما درست میکند.
۲) ادویهها اگر در ترکیب با مقدار کمی روغن نباتی (به عنوان مثال روغن زیتون) اضافه شوند، طعم و رایحه خود را بسیار بهتر نشان میدهند.
میتوانید از سوسیس و کالباس با کره و سبزیجات معطر ساندویچ درست کنید
۴) چند شاخه آویشن، چند فلفل چیلی یا سایر گیاهان مورد علاقه خود را داخل یک بطری تمیز بریزید و با روغن زیتون و ادویهها طعم یا مزه اضافه کنید.
۵) تهیه کننده طعم طبیعی در خانه آسان است. این مایع برای اضافه کردن به گوشت قبل از پخت مناسب است، یا میتوانید آن را روی برنج بریزید. مقدار لازم آب گرم را در قسمتهای مساوی نمک و شکر هم بزنید. مایعات باید به گونهای باشد که نتوان آن را نمکی یا شیرین تشخیص داد.
۶) اگر دوست دارید سالاد را با روغن زیتون و سبزیجات معطر درست کنید، یا در غذاهای دیگر استفاده کنید. سبزیجات معطر را در قالبهای یخ قرار دهید، روی آنها را با روغن بپوشانید و آنها را فریزکنید. به وعدههای غذایی آماده اضافه کنید.
به آرد سوخاری جو دوسر پرک شده اضافه کنید
۷) به روشی مشابه میتوانید کره تهیه کنید. کره را با سبزیجات معطر و سیر مخلوط کرده و در بستههای پلاستیکی به شکل سوسیس بپیچید. کره را در فریزر قرار داده و در صورت لزوم قطعات آن را برش دهید.
۸) تندی فلفل قابل تنظیم است. برای انجام این کار، شما باید دانهها و رگهای داخل فلفل را برداشته یا برعکس بگذارید وقت نصف کردن تندی آزاد شود. آنها حاوی کپسایسین هستند که مسئول تندی است.
۹) مقداری بلغور جو دوسر خرد شده به آرد سوخاری اضافه کنید.
منبع: سیارک
انتهای پیام/