به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت لوله کباب افغانی آشنا کنیم.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده = ۱کیلو
پیاز = ۲۵۰ گرم
سیر = ۲ حبه
آرد نخودچی = به مقدار لازم
فلفل سیاه، تخم گشنیز، نمک= به مقدار لازم
روغن به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه:
تمام مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم و ورز میدهیم. سپس از مخلوط به اندازه گردو برداشته؛ کمی آب در یک کاسه کنار دستمان میگذاریم تا بهتر بتوانیم کبابها را شکل بدهیم سپس در دستمان بصورت لوله کبابها را شکل داده و در روغن سرخ میکنیم.
منبع: کی آشپزه
انتهای پیام/
و غذاها و شیرینیهای بسیار زیاد مشترک دیگری هم وجود داره که این کباب یک نمونه اش هست .
در ضمن فراموش نکن که افغانستان جزء ایران بوده که در زمان قاجار به علت بیکفایتی ناصرالدین شاه توسط استعمار انگلیس از ایران جدا شده، در زمان قاجار قسمتهایی از ایران را در عهدنامه گلستان، عهدنامه ترکمانچای به روسها واگذار شد و در نهایت ناصرالدین شاه در عهدنامه پاریس ، افغانستان رو به انگلیسها واگذار کرد
.. پس طبیعییه که رسوم عادات و اداب و فرهنگ زبان و حتی غذاهای مشترک بین ایران و افغانستان وجود داشته باشه.