در گزارش زیر طرز تهیه لوله کباب افغانی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با دستور پخت لوله کباب افغانی آشنا کنیم.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده = ۱کیلو
پیاز = ۲۵۰ گرم
سیر = ۲ حبه
آرد نخودچی = به مقدار لازم
فلفل سیاه، تخم گشنیز، نمک= به مقدار لازم
روغن به میزان لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از فوت و فن‌های شامی نخودچی تهرانی و راز‌های خوشمزه شدن سویا تا کیک قهوه کافی شاپی + تصاویر


طرز تهیه:

تمام مواد را با هم خوب مخلوط می‌کنیم و ورز میدهیم. سپس از مخلوط به اندازه گردو برداشته؛ کمی آب در یک کاسه کنار دستمان میگذاریم تا بهتر بتوانیم کباب‌ها را شکل بدهیم سپس در دستمان بصورت لوله کباب‌ها را شکل داده و در روغن سرخ می‌کنیم.

منبع: کی آشپزه

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۴ ۱۱ فروردين ۱۴۰۰
این دیگر کباب نیست بلکه کتلت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۱۲ ۱۱ فروردين ۱۴۰۰
این کباب رضا لقمه س
Finland
ناشناس
۱۰:۵۱ ۱۱ فروردين ۱۴۰۰
خسته نباشید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۴۵ ۱۱ فروردين ۱۴۰۰
این دیگه چه نوع کبابی
Iran (Islamic Republic of)
علی
۲۲:۴۴ ۱۰ فروردين ۱۴۰۰
این کباب لولی قدیم تهرانه برای چی اسم افغانی میذاری روش
Iran (Islamic Republic of)
بهار
۱۱:۵۱ ۱۱ فروردين ۱۴۰۰
علی اقا که این سوال رو پرسیدی، علت این نامگذاری اینه که در افغانستان هم این نوع کباب طبخ و سرو میشه و در اونجا به این اسم معروفه.
و غذاها و شیرینیهای بسیار زیاد مشترک دیگری هم وجود داره که این کباب یک نمونه اش هست .
در ضمن فراموش نکن که افغانستان جزء ایران بوده که در زمان قاجار به علت بیکفایتی ناصرالدین شاه توسط استعمار انگلیس از ایران جدا شده، در زمان قاجار قسمتهایی از ایران را در عهدنامه گلستان، عهدنامه ترکمانچای به روسها واگذار شد و در نهایت ناصرالدین شاه در عهدنامه پاریس ، افغانستان رو به انگلیسها واگذار کرد
.. پس طبیعییه که رسوم عادات و اداب و فرهنگ زبان و حتی غذاهای مشترک بین ایران و افغانستان وجود داشته باشه.