به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اراک، سرهنگ پاسدار غلامرضا کریمی مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی در کارگاه تخصصی دانشنامه دفاع مقدس گفت: از رویکردهای مهم ستاد چهل سالگی دفاع مقدس توجه محرومیت زدایی است.
سرهنگ کریمی افزود:یکی از رویکردهای که امسال در ستاد چهل سالگی دفاع مقدس در استان مرکزی مورد توجه بود، پرداختن به محرومیت زدایی به ویژه در نقاط کم برخوردار بود چراکه ترویج فرهنگ دفاع مقدس باید در همه ابعاد اتفاق بیفتد.
او اضافه کرد: در همین راستا به مناسبت ایام الله دهه فجر طرحها و برنامههای قابل توجهی در جهت رفع محرومیت زدایی در سطح استان انجام شد که با تاسی از فرهنگ دفاع مقدس و در قالب برنامههای ستاد چهل سالگی انجام شدند.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی بیان کرد: خوشبختانه این طرحها آثار و خیرات زیادی برای اشتغال، معیشت، رفع نیازهای اساسی مردم و ایجاد پویایی و نشاط در مناطق استان داشتند.
او ادامه داد: یکی از اتفاقات خوبی که در این راستا انجام شد تجهیز ۴۲ خانه ورزش روستایی بود که با مشارکت اداره کل ورزش و جوانان استان رقم خورد.
سرهنگ کریمی تصریح کرد: خوشبختانه طی دوسال گذشته در راستای تجهیز و ساماندهی خانههای ورزشی کار بزرگی انجام شده و امروز تعداد خانههای تجهیز شده به بیش از ۲۰۲ خانه رسیده که عمدتا به برکت کنگره شهدای استان و ستاد چهل سالگی دفاع مقدس بوده است.
او تصریح کرد: یکی دیگر از رویکردهای مهم ستاد چهل سالگی دفاع مقدس توجه به جوانان و نوجوانان با محوریت ایجاد برنامههای نشاط آفرین و سرگرمیهای سالم بود که در طی این چند ماه اقدامات قابل توجهی انجام شد و جوانان زیادی از طریق این برنامهها با فرهنگ دفاع مقدس آشنا شدند.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی تاکید کرد: امروز مهمترین برنامه در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در استان مرکزی تهیه دانشنامه استان مرکزی است.
او گفت: این دانشنامه گامی موثر برای معرفی نقش اثرگذار استان مرکزی در مقطع هشت ساله جنگ تحمیلی میباشد که خوشبختانه با هم افزاییهای ایجاد شده استان مرکزی در این خصوص سرعت قابل قبولی و حرکت شتابندهای دارد.
سرهنگ کریمی ادامه داد: در راستای آموزش تکمیلی نویسندگان دانشنامه دفاع مقدس استان یک کارگاه سه مرحلهای پیش بینی شده که شامل آموزش مدخل یابی، منبع یابی و مقاله نویسی است که با همکاری و هم افزایی فرماندهان و پیشکسوتان دفاع مقدس استان و اعضای هیئت علمی دانشگاهها انجام خواهد شد.
او اضافه کرد: بومی سازی دفاع مقدس رویکرد مهم تهیه دانشنامه دفاع مقدس استان است و خوشبختانه اقدامات زیرساختی این کار در طی هفت سال گذشته انجام شده و امروز از نظر پیشرفت کار نسبت به سایر استانها در وضعیت قابل قبولی قرار داریم.
مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان مرکزی اظهار کرد: به جهت گستردگی مقالاتی که در طول این ایام برای تهیه دانشنامه داریم و استقبال ادارات و دانشگاهها مقالات دانشنامه را به چند دسته کوتاه، بلند، متوسط و مقالات بی پایان تقسیم بندی میکنیم که نسبت به مداخل و سوژههای جمع آوری شده آنها تنظیم خواهند شد.
او بیان کرد: ستاد چهل سالگی دفاع مقدس تا پایان سال برنامههای متنوعی برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس در استان مرکزی دارد و اسفند ماه پیش بینیها و برنامه ریزیهای خوبی برای انجام برنامههای تاثیرگذار کرده ایم که در روزهای آینده آنها را اعلام خواهیم کرد.
انتهای پیام / ج