در گزارش زیر طرز تهیه پلو توپی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه پلو توپی آشنا کنیم.

مواد لازم:

برنج پخته شده: ۲ لیوان

ریحان، نعنا و گشنیز ریز خرد شده: ۲۵۰ گرم

زعفران: ۴/۱ قاشق چایخوری

تخم مرغ: ۳ عدد

نمک، فلفل و ...

روغن مایع برای سرخ کردن


بیشتر بخوانید

دستور تهیه:
برنج پخته و سبزی‌های خرد شده را با دو عدد از تخم مرغ‌ها و به مقدار لازم نمک و فلفل و زعفران مخلوط کرده چرخ کنید.

از مخلوط حاصل توپ‌های کوچک درست کرده با انگشت سوراخ کوچکی در توپ ایجاد کرده و در آن پنیر پیتزا بریزید و مجدد توپ را گرد کنید. حال توپ‌های پلو را در یک عدد تخم مرغ زده شده غلطانده و در آرد سوخاری برده و در روغن سرخ کنید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
معصومه شریفی
۱۱:۵۰ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
سلام ممنون به خاطر این پلوی توپی من درست کردم خیلی خوب بود ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۴ ۲۴ بهمن ۱۳۹۹
این غذایه شمالیه بهش میگن کوفته برنجی البته داخلش گوشت وگردومیرزن ولی اینجوری هم خوشمزه هست