به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با فوت و فن های پخت یک کشک بادمجان خوشمزه آشنا کنیم.
مواد لازم:
بادمجان - ۸ عدد
کشک - ۶ قاشق غذاخوری
مغز گردوی خرد شده - ۴ قاشق غذاخوری
پیاز متوسط - ۲ عدد
سیر - ۸ حبه
نعناع خشک - ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع، نمک، زردچوبه و فلفل سیاه - به میزان لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
۱-بادمجانهای سرخشده را با گوشتکوب له کنید و با پیاز و سیر داغ همراه با ادویهها تفت دهید تا مواد کاملا مخلوط شود.
۲- داخل یک ماهی تابه کوچک روغن بریزید و داغ کنید، سپس نعناع خشک را داخل آن بریزید و ۲ دقیقه تفت دهید و زیر شعله را خاموش کنید.
۳- سپس کشک را اضافه کنید و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.
۴-برای تزیین کشک بادمجان، میتوانید از نعناع داغ، گردوی خرد شده، سیر و پیاز داغ و کشک استفاده کنید.
فوت وفن ها
برای درست کردن کشک بادمجان مجلسی و لذیذ میتوانید از یک عدد استاک گوشت (پودر فشرده گوشت) در مرحلهای که آب و کشک را به مواد اضافه میکنید، استفاده کنید. در صورت اضافه کردن استاک بهتر است سه چهارم فنجان آب اضافه کنید و اجازه دهید کشک بادمجان روی حرارت بسیار ملایم جوش بخورد و جا بیفتد.
استفاده از گردو در تمام مراحل سلیقهای است، گردو را برای رفع طبع سرد کشک به این غذا اضافه میکنند. اگر با روغن بادمجانهای سرخ شده مشکل دارید میتوانید از بادمجانهای کباب شده استفاده کنید.
منبع: خراسان
انتهای پیام/