منصور غلامی، وزیر علوم در گفتوگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره افزایش حقوق اعضای هیئت علمی اظهار کرد: در گذشته اعضای هیئت علمی از سقف حقوق مستثنی بوده اند، اما سایر دستگاههای اداری با چنین شرایطی مواجه نبودند.
او افزود: با حکم دیوان عدالت اداری مقرر شد تا برای اعضای هیئت علمی دانشگاهها هم سقف حقوق در نظر گرفته شود، اما با اعتراض ما و مذاکراتی که انجام دادیم، آنها قانع شدند، حکم دیوان اصلاح شد و اعضای هیئت علمی مانند گذشته از تعیین سقف حقوق مستثنی هستند.
غلامی تصریح کرد: برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی در سال آینده برنامهای که داشتیم با رد لایحه ۱۴۰۰ فعلا منتفی است.
هیات عمومی دیوان عدالت اداری مستثنی شدن اعضاء هیات علمی از شمول حداکثر حقوق را مغایر با قانون تشخیص داده و ابطال کرده است که مبین آن حکم مقرر در ماده ۷۶ قانون مدیریت خدمات کشوری یک حکم خاص است و برای همه دستگاههای اجرایی از جمله مستثنیات ماده ۱۱۷ قانون مزبور لازم الاتباع است.
به استناد ماده ۱ قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور نمیتوان آن را نادیده گرفت؛ بنابراین بند ۱ تصویبنامه مورد شکایت که به موجب آن اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی از شمول حداکثر حقوق مقرر در ماده ۷۶ قانون مدیریت خدمات کشوری مستثنی شده و به شرح موارد گفته شده با قانون مغایر است و مستند به بند ۱ ماده ۱۲ و ماده ۸۸ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری مصوب سال ۱۳۹۲ باطل میشود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
بالای ۳۰ سال فقط درس خوندن و تلاش کردن.
کاسه کوزه رو سر مجلس شکست.
انگار داره بچه 5 ساله رو گول میزنه!!!!
خب چه ربطی داره مگه مشکل بودجه همین حقوق هیت علمی بود؟؟؟؟؟؟؟
هرچند بعضی اعضای هیت علمی همین حقوق هم از سرشون زیادیه!!!
اصلا میدونید چه ترفندی دارن کلا اینو دست گرفتن یعنی یکی میخواد جاشو محکم کنه یا میگه دارم میرم اونور آب ، یا. مثلا اینکه اونور اینقدر خواهان داره اینجا مونده لطف کرده!!
خب برو ...والا مردم هم راضی نیستن شما اینور تلف بشی...شما که دلت با مردم نیست برا کشورت نیست و بند پولی همون بهتر که بری....با همین حرفا اینهمه سال حقوقای نجومی درست کردن برا مدیر و فلان و بهمان...ولمون کنید تو رو خدا ....واقعا بعضی حرفا تا یه مدت کارکرد داره بعدش گندش درمیاد.
حتی اگر مدرک کارمند دکتری باشه باز از اول به عنوان یک کارمند استخدام شده و باید اینو بپذیره. اگر هم راضی نیستید خوب برید هیات علمی بشید!( البته قطعا از پروسه جذب هیات علمی خبر دارید)
مشکل اینجاست که همه دارن خودشون با مشاغلی دیگه مقایسه میکنن و دوست دارن حقوق اونا کم بشه بجای اینکه در خواست افزایش حقوق خودشون رو داشته باشن.
بنده به عنوان یک معلم با مدرک دکتری تخصصی توقع دارم حقوق معلمین بره بالا تا بتونن یک زندگی معمولی داشته باشن، اما انتظار ندارم حقوق بقیه بیاد پایین.
جای تاسف داره همچین وزیری با این همه تبعیض حقوق یک کارمندان وزارت علوم بامدرک فوق لیسانس و15 سال سابقه هنوز زیر 5 میلیونه
جای تاسف داره همچین وزیری با این همه تبعیض حقوق یک کارمندان وزارت علوم بامدرک فوق لیسانس و15 سال سابقه هنوز زیر 5 میلیونه
اما وظایف آموزشی حضور ۴۰ ساعت در هفته در دانشگاه، ۱۰ واحد درس موظفی در ترم که با ساعات کلاسهای عملی میشه ۲۰ ساعت کلاس در هفته. علاوه بر وظائف آموزشی هر استادیار موظف به دریافت ۴ امتیاز پژوهشی در سال است که معادل یک مقاله علمی مستقل یک نفره است. با توجه به اینکه مقالات معمولا چند نفره هستند و امتیازات تقسیم میشن یعنی در طول سال اقلا باید ۲ تا ۳ مقاله کار کرد به عنوان موظفی که هیچ دریافتی اضافه هم براش نمیگیرد.
حالا این حجم کار یک سوم یک معلم است بزرگوار؟!!!!
حق التدریس های دانشگاه فنی و حرفه ای از سال 94 تا الان یک ریال هم به حقوقشان اضافه نشده و حتی هزینه رفت و امدشان هم نمیشود
تفاوت حقوق 400 درصدی کافی نیست؟؟
دوران نگاه از بالا به پایین به سر رسیده ...
به خودتان بیایید.
اعضای هیئت علمی دانشگاه چقدر در تربیت نسل جوان و تحصیل کرده موفق بودند که مدعی این همه امتیاز هستند؟؟ جوانانی که صرفا مدرک گرفته اند و بدون تخصص و حداقل دانش در جامعه رها شده اند؟؟ متاسفانه قشر به اصطلاح هیئت علمی از دانشگاه رفتن فقط حقوق نجومی و تعطیلات زیاد را می خواهند
عادلانه نیست فقط شما اذیت بشید
امام خمینی فرموده است: باید از مدرسه شروع کرد دانشگاه دیر است.
یک سوم؟؟؟؟
چطور تشخیص دادی کار استادیار یک سوم شماست. استادیار پایه ۵ در دانشگاه دولتی الان حدود ۸ تومان حکم دارد از خیلی از معلم ها کمتر. حالا وظایفش چیه ۴۰ ساعت حضور در هفته. تدریس و مشاوره. انجام پژوهش از جمله مقاله که اگر در دو سال حداقل دو مقاله پژوهشی منتشر نکند پایه نمیگیرد. ۱۲ سال در بهترین دانشگاهها باید درس میخوانده از سخت ترین فیلترهای صلاحیت باید عبور کنه و تازه وارد دانشگاه میشخ علاوه بر ارزیابی سالانه، برای تبدیل وضعیت در سه مرحله و برای ارتقا مرتبه هم در سه مرحله باید در چهار معیار فرهنگی پژوهشی علمی و اجرایی امتیازاتی کسب کند که به ذهن سایر کارمندان خطور هم نمی کند.
کار هیت علمی تازه بعد از تدریس شروع می شود و باید انواع استرسها و فشارها را تحمل کند برای انجام کار پژوهشی.
دوست عزیز گرفتن یک مدرک دکتری حتی اگر از دانشگاه درجه یک باشد این مجوز را به شما نمی دهد که خود را با هیت علمی مقایسه کنید که از هفت خوان رستم عبور کرده.
تنها دکتریی میتواند هیت علمی شود که در همان دوره دکتری مجهز به انواع دانسته ها و انواع روشهای تحقیق علمی باشد تا در همان دوره مقالات قابل قبولی ارائه دهد.
وزارت علوم با توسعه این دانشگاه های غیرانتفاعی و آزاد باعث شده هر کسی بدون داشتن صلاحیت علمی دکتری بگیرد و بلافاصله خودش را با نخبگان درس خوانده در بهترین دانشگاه ها و در سخت ترین شرایط مقایسه کند.
هر گردی گردو نیست.
از یک کوه یخ فقط نوکشو دیدی که از آب زده بیرون
متاسفانه بدلیل عدم تخصص نباید دانشگاهها احازه بدهند افراد غیر متخصص بیان تدریس کنند. اونجایی که شما رفتی تدریس کردی خیلی دوست دارم بدونم کجاست. مدارس هم حتی با هم فرق دارند
اکثر مسئولین دولت و نمایندگان مجلس از اعضای هیئت علمی دانشگاهها هستند. که البته روند جذب آنها مورد سوال هم هست.
بعد میان خودشون رو از سقف حقوق معاف می کنند.
آخه کی باید بره ترکیه و کانادا خونه بخرند ؟؟؟
هیأت علمی ندار نیست