لوح افتخار جشنواره کشوری عمار به اثر سالار جنگل به کارگردانی سجاد عزیز پور هنرمند بسیجی گیلانی اعطا شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، سجاد عزیزپور،  هنرمند بسیجی گیلانی است که امروز مردم او را بیش از هرکسی با نام میرزاکوچک خان جنگلی می‌شناسند؛ جوانی در میدان فرهنگ و هنر به دنبال ترویج باورهایی، چون ایستادگی، مجاهدت و خودباوری است ، این هنرمند توانست با کارگردانی  اثر سالار جنگل به نویسندگی پرستو آزاد  لوح افتخار جشنواره کشوری عمار را از آن خود کند.

شکوفایی چهره‌های جوان شاخص در حوزه مختلف و در ذیل نهاد مقدس بسیج را نیز می‌توان یکی از دستاورد‌های انقلاب اسلامی  دانست؛ جوانانی که با پیروی از آرمان‌های انقلاب اسلامی و در ذیل سایه شجره طیبه بسیج در عرصه‌های گوناگون افتخارآفرینی کرده و زمینه‌ساز پیشرفت کشور و انقلاب در عرصه‌های مختلف هنری، فرهنگی و اجتماعی شدند.

سجاد عزیزپور،  یکی از جوانانی است که امروز مردم گیلان او را بیش از هرکسی با نام میرزاکوچک خان جنگلی می‌شناسند؛ جوانی که خود را مقید به حرکت درمسیر انقلاب می‌داند و در میدان فرهنگ و هنر به دنبال ترویج باورهایی، چون ایستادگی، مجاهدت و خودباوری است.

این هنرمند بسیجی جوان درباره زندگی  ۱۰ ساله خود با  میرزا کوچک جنگلی گفت:  ۱۰ سال است که با میرزا کوچک زندگی میکنم و تلاشم این است که رشادت‌های مردان جنگل را به گوش همگان برسانم.

گروه ما ۱۱ آذر نام دارد که تخصصی در بررسی نهضا جنگل فعالیت می‌کنیم و تمام لحظه‌های ما با میرزاکوچک گره خورده است؛ روزی که این کار را آغاز کردم بسیار فکر کردم که میرزاکوچک جنگلی کجای تاریخ ایستاده است و همین سال شد محرکی برای ادامه کار در مسیر میراکوچک خان.

مردم میرزاکوچک را دوست دارند؛ نه فقط در گیلان بلکه در اجرا‌هایی که در شهر‌های گوناگون داشتم شاهد بودم که چطور زن و مرد تمایل دارند تا این اسطوره تاریخی را بیشتر بشناسند.

او درباره  نماهنگ "سالار جنگل" و از موفقیتش در جشنواره عمار گفت: این نماهنگ با آهنگسازی آقای "امین صالحی" و شعری فاخر از شاعر خوب استان گیلان آقای "رضا نیکوکار" و همچنین با ذوق فراوان گروه بین المللی سرود "منادیان بصیرت", با تهیه‌کنندگی آقای "اکبر محمودی" ساخته شده است که جا داره از بچه‌های نمایش حسینیه هنر رشت هم نام ببرم که در کار برای نخستین بار مقابل دوربین حاضر شدند و به حق خوش درخشیدند.

بازدیدی که مردم از این نماهنگ داشتن بسیار بیشتر از آن چیزی بود که ما تصور می‌کردیم و خوشحالیم که موفق شدیم افتخاری رو بانام سردار جنگل برای استان گیلان کسب کنیم.

نماهنگ "سالار جنگل" در بخش نماهنگ جشنواره عمار موفق به دریافت لوح افتخار بخش "قاب اول" این جشنواره شد و درخشش این اثر به گفته داوران جشنواره عمار، نمایی جدید و متفاوت رو از میرزاکوچک خان جنگلی به نمایش گذاشت.

 لازم است خیلی برای معرفی میرزاکوچک جنگلی کار شود؛ کار برای میرزاکوچک خان جنگلی نباید صرفا به تاریخ ۱۱ آذر معطوف شود بلکه باید به طور منسجم برای معرفی نهضت جنگل و سیره این قهرمان ملی کار کرد.

سجاد عزیزپور درخصوص گریم میرزاکوچک خان که سالهاست با آن گریم زندگی می کند افزود: مرگ یک بازیگر زمانی است در یک ژانر باقی بماند و تحولی در کار خود ایجاد نکند، اما میرزاکوچک زندگی من است؛ میرزا کوچک برای من یک لباس نیست بلکه راهی است که باید تا انتهای آن بروم تا صرفا نمایی از میرزا نباشم بلکه منتقل کننده تفکر و سیرت او شوم.

من نه تنها خسته نشدم بلکه از ۱۰ سال میرزاکوچک بودن لذت میبرم و تک تک لحظه‌های عمرم را با میرزاکوچک جنگلی زندگی میکنم. به قول فردی که میگفت: "اگر سجاد عزیزپور بخواهدچهره خود را تغییر دهد باید از مردم اجازه بگیرد. "

در طی این سال‌ها برایم سخت بود که در نقش‌های دیگر بازی کنم و همین امر سبب شد تا به سمت کارگردانی و ساخت آثار مختلف حرکت کنم.

او درباره فعالیت های فرهنگی و هنری خود گفت: بسیج بخشی از زندگی من هست، چون فعالیت هنری خودم را از ابتدا در بسیج آغاز کردم و خوشحالم که امروز به عنوان مسئول بسیج هنرمندان سپاه ناحیه مرکزی رشت فعالیت میکنم.

ما در این سازمان کلاس‌هایی مانند فیلم، تئاتر، صنایع دستی و هنر‌های تجسمی را به طور حرفه‌ای و جدی برگزار میکنیم و هنرآموزان بسیار بااستعدادی مشغول فعالیت در این عرصه‌ها هستند.

حضور در بسیج هنرمندان فرصتی مغتنم و خوب است و از همینجا هم دعوت می‌کنم از جوانان علاقه‌مند به هنر که در این محموعه حضور پیدا کنند و مراحل هنری رو باجدیت به سرمنزل نهایی برسانند.

سجاد عزیزپور، این هنرمند بسیجی و جوان گیلانی درپایان تصریح کرد: کلامم را با میرزاکوچک جنگی تمام میکنم که بادست خالی علیه استداد زمان خودقیام کرد و یکی از کامل‌ترین نهضت‌های آزادی‌بخش جهان را پایه‌گذاری کرد.

میرزا مسیر خود را از سیره سیدالشهدا (ع) الگوبرداری کرد و مشق عاشقی خود را به گونه‌ای نوشت تا به سرمنزل مقصود رسید.

امروز باید اسطوره‌های حقیقی مانند میرزاکوچک را به نسلی جوانی که با رسانه‌های جهان در ارتباط است به گونه‌ای معرفی کنیم تا بتواند قهرمان حقیقی را از قهرمان پوشالی تشخیص دهد.

 

انتهای پیام/م.ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.