به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، علیرضا صبوری مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسانشمالی گفت : از مجموع طرحها ۲۵ پروژه در مناطق شهری و ۴۶ پروژه در نقاط روستایی اجرا شده که هزینه اجرای طرحهای شهری ۲۱۳ میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال و طرحهای روستایی نیز ۳۲۳ میلیارد و ۷۴۰ میلیون ریال بوده است.
بیشتر بخوانید
او افزود: تامین برق متقاضیان شهری و روستایی، با ساخت و توسعه ۲۷ کیلومتر شبکه فشار متوسط، ۳۳ کیلومتر شبکه فشار ضعیف، نصب ۹۷ دستگاه ترانس هوایی و ۲ دستگاه پست زمینی پدمانتد، اصلاح و بهینه سازی شبکههای برق، اصلاح، ترمیم و جا به جایی ۳۴ کیلومتر شبکه فشار متوسط، ۱۶ کیلومتر شبکه فشار ضعیف و هشت دستگاه ترانس هوایی، ساخت و توسعه اتوماسیون شبکه با نصب و جا به جایی ۴۸ کلید قابل قطع هوشمند همچنین ساخت، اصلاح و بهینه سازی شبکه روشنایی معابر با ساخت سه کیلومتر شبکه روشنایی معابر و نصب و تعویض ۱۰ هزار و ۷۲۸ دستگاه چراغ ال. ای. دی از جمله طرحها است.
صبوری، برق رسانی به روستاها و شهرکهای روستایی با تامین برق هفت روستا و چهار شهرک روستایی بدون برق و ساخت ساختمانهای اداری در شهرهای راز، غلامان و یکه سعود را از دیگر طرحهای افتتاحی ذکر کرد.
او گفت : امسال بیشترین طرحهای مورد بهره برداری بخش برق استان مربوط به شهرستان جاجرم با ۱۲ مورد و صرف اعتبار ۳۴ میلیارد ریال بوده است.
او افزود: همچنین تعداد هشت طرح با ۱۳۴ میلیارد ریال نیز مربوط به شهرستان بجنورد است.
صبوری ادامه داد : شیروان با ۱۱ طرح ۱۳۲ میلیارد ریال، اسفراین با ۹ طرح ۶۹ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال، مانه و سملقان با ۶ طرح ۱۹ میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال، گرمه با ۹ طرح ۱۷ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال، فاروج با ۸ طرح ۵۱ میلیارد ریال و راز و جرگلان با هشت طرح، ۷۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال در این بخش سهم داشته است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق خراسان شمالی تامین اعتبار ۲ پروژه را از محل منابع عمرانی استان و مابقی را از محل منابع داخلی شرکت ذکر کرد.
او گفت: در دهه فجر پارسال ۷۰ پروژه با صرف ۵۴۳ میلیارد ریال اعتبار به بهره برداری رسیده بود که از این میزان، ۷۸ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از طریق سرمایه گذاری بخش خصوصی تامین اعتبار شده بود.
شرکت برق خراسان شمالی ۳۶۷ هزار مشترک دارد که از این تعداد ۳۰۸ هزار مشترک معادل ۸۴ درصد مشترکان بخش خانگی، ۴ درصد ادارات و دستگاههای خدمات رسان، یک درصد بخش کشاورزی، کمتر از یک درصد صنعتی و ۱۰ درصد سایر مصارف است.
با احتساب برق مصرفی مشترکان بزرگ صنعتی از جمله پتروشیمی، سیمان، ریخته گری و آلومینا، مصرف برق استان به ۳۸۰ تا ۴۰۰ مگاوات نیز میرسد.
خراسان شمالی ۸۶۳ هزار نفر جمعیت دارد که ۴۴ درصد آنان در روستاها سکونت دارند.
انتهای پیام/ه