در گزارش زیر طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کوفته سبزی، یکی از انواع کوفته‌های معروف و خوشمزه شیرازی است. این کوفته پرطرفدار از نوع غذا‌های قدیمی ایرانی بوده که بسیار مقوی و پرکالری نیز است. وجود مواد اولیه مغذی و سالم، چون گوشت، برنج، گردو، کشمش و… که در تهیه این خوراک به کار می‌رود، ارزش غذایی آن را دو چندان می‌کند.

برای تهیه و طبخ کوفته سبزی شیرازی به میزان مواد و نحوه درست کردن آن دقت لازمه را داشته باشید. چرا که کم بودن یک مورد و توجه نکردن به روش طبخ، باعث تغییر مزه واقعی و شکل کوفته‌ها خواهد شد. در این رسپی غذالند، طرز تهیه کوفته سبزی شیرازی را مرحله به مرحله آموزش داده ایم و می‌توانید به راحتی و در زمان کم این کوفته خوشمزه و لذیذ را در منزل تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از کباب زردک و چرتمه پلو جذاب سمنانی تا اوریو ترافیل خوشمزه + تصاویر


مواد لازم

برنج: ۲ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۱۵۰ گرم
لپه: ۱ فنجان
پیازداغ: ۴ قاشق غذاخوری
گردو خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
کشمش سرخ شده: ۴ قاشق غذاخوری
سبزی (جعفری، گشنیز، شوید، مرزه و ترخون): به مقدار لازم
آب: ۳ لیوان
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل

برنج و لپه را جداگانه شسته و در آب به مدت ۴ ساعت خیس کنید.

سپس برنج، لپه، گوشت و سبزی خرد شده را در مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست شود.

حالا مواد را در یک ظرف بریزید و ادویه‌ها را اضافه کنید.

مخلوط را با دست به خوبی ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.

حالا به اندازه یک پرتقال از مواد را بردارید و داخل آن را گود و کمی گردو، کشمش و پیازداغ ریخته و کوفته را به صورت گلوله جمع کنید.

بعد از اینکه درست کردن کوفته‌ها تمام شد، یک قابلمه را آب پر کرده و بر روی حرارت ملایم بگذارید تا به جوش آید.

سپس کمی پیازداغ، سبزی خرد شده، نمک و فلفل در آب جوش بریزید.

حالا تمام کوفته‌ها را در قابلمه ریخته و درب آن را نگذارید تا کوفته‌ها باز نشود.

بعد از گذشت ۱۵ دقیقه حرارت را خاموش و کوفته‌ها را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Germany
لیانا از آلمان
۰۷:۵۵ ۱۷ بهمن ۱۳۹۹
اول باید حتما کوفته ها رو کمی تو روغن تفت داد بعد گذاشت تو سس داخل دیگ تا پخته بشن ..وگرنه خوشمزه نمیشن ..حتما باید تفت داد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۴ ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
سلام برنج لپه قبلش باید پخته شه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۴ ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
باسلام با این مقدارمواد چندتا کوفته میشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۷ ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
اول اینکه سبزی و ترخون این کوفته باید زیاد باشه طوری که کاملا سبز رنگ باشه دوم توی ابش باید یه کم برنج ولپه وپیاز داغ وزرد چوبه هم بریزید که شکیل تر بشه وهم خوشمزه ترسوم اینکه حداقل باید دو الی سه ساعت با حرارت کم ارام بپزه تا وسط کوفته پخته بشه وخام نباشه بقیه موارد هم کاملا درست بود
Iran (Islamic Republic of)
زهراجوانمردی
۰۶:۵۴ ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
سبزی تره جزئ اصلی کوفته سبزی شیرازی هست
Iran (Islamic Republic of)
اسرا یزدانی
۰۰:۱۴ ۱۲ بهمن ۱۳۹۹
عالی بود فقط بیشتر غذاهای سبزیجاتی بزارین ممنون میشم