سرهنگ علی محمد رجبی رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا در گفتوگو با خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،اظهار کرد: تمام درگاههای بانکی با عبارت «http» شروع شده و به دامنه «shaparak. ir» ختم میشوند، لذا همواره سعی کنید از سایتهای معتبر و دارای نماد اعتماد الکترونیکی «Enamad» خرید کنید.
وی افزود: رمز پویای خود را فعال کنید با این کار احتمال گرفتار شدن در دام سایتهای فیشینگ بسیار کم خواهد شد، از صفحه کلید مجازی برای وارد کردن رمزهای عبور خود استفاده کنید.
سرهنگ رجبی با اشاره به انتشار برخی اخبار نادرست و شایعات بی اساس در خصوص موضوعات و مباحث مختلف درفضای مجازی، تصریح کرد: گسترش فضای مجازی علیرغم مزایایی که دارد، معایب فراوانی را نیز داراست که یکی از آنهای افزایش اخبار غیر واقعی و دروغین است.
وی افزود: انتشار دهندگان این نوع از اخبار از طریق و اشکال مختلف از قبیل تحریف حقایق و اشتراک گذاری مطالب خلاف واقع در شبکههای اجتماعی در حال انجام اقدامات ناشایست خود هستند.
رئیس مرکز تشخیص و پیشگیری از جرایم سایبری پلیس فتا ناجا ادامه داد: افراد انتشار دهنده اینگونه اخبار کذب، متاسفانه هیچگونه تعهد اخلاقی نداشته و به راحتی اقدام به انتشار این اخبار میکنند.
وی افزود: اهداف را در فضای مجازی مشخص کنید و برای آن برنامه ریزی کنید، با بالا بردن اطلاعات خود در فضای مجازی از قربانی شدن در این فضا پیشگیری کنید و تعادل بین فضای حقیقی و مجازی را فراموش نکنید.
سرهنگ رجبی با بیان اینکه شایعات را در فضای مجازی دست به دست نکنید و اخبار را از منابعموثق دریافت کنید، تاکید کرد: به هیچ عنوان به اخبار متفرقهای که در فضای مجازی دست به دست منتقل میشوند و فاقد ارزش خبری است، اعتنا نکنید و اخبار حوزههای مختلف را از طریق رسانهها و منابع رسمی خبری کشور پیگیری کنند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/