به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، حشمت اله وفایی معاون مراقبت از آسیبهای اجتماعی اداره امور تربیتی آموزش و پرورش استان فارس، گفت: به منظور تحقق وعده جبران خسارت سوختگی دانشآموزان درودزنی که در سال ۱۳۸۵ در مدرسه، دچار سانحه شدند، اداره آموزش و پرورش استان، آن ها را از مهرماه امسال به استخدام درآورد.
او، بیان کرد: هر یک از این افراد که برخی در حال حاضر دانشجو و برخی دیگر فارغالتحصیل مقطع کاردانی یا کارشناسی بوده اند در بخشهای مختلفی از اداره کل مانند روابط عمومی، معاونت تربیت بدنی، معاونت مراقبت در برابر آسیبهای اجتماعی استخدام شده و مشغول به کار هستند.
وفایی، تصریح کرد: همزمان با استخدام، مشکلات تامین مسکن و هزینههای درمان دانشآموزان را پیگیری و برای تامین مسکن با وزارت راه و شهرسازی تهران مکاتبه کردیم که علی رغم پیگیریهای زیاد، آن را قبول نکردند و در نهایت، پس از مطالبات مجدانه، استاندار فارس قول تامین مسکن را دادند اما هنوز به این وعده عمل نشده است.
معاون مراقبت از آسیبهای اجتماعی اداره امور تربیتی آموزش و پرورش استان فارس، با اشاره به سنگین بودن هزینههای تحصیل و درمان سوختگی برای دانشآموزان ادامه داد: آن دسته از دانشآموزانی که در حال حاضر دانشجو یا فارغالتحصیل دانشگاه آزاد هستند، شهریههای سنگینی دارند که در کنار هزینههای درمان سوختگی، پرداخت این مبالغ برای آن ها سخت و گاهی ناممکن است.
او، افزود: از این رو پارسال به همراه نماینده سابق مردم مرودشت در مجلس شورای اسلامی در دیدار با رئیس دانشگاههای آزاد کشور از او درخواست کردیم که هزینه تحصیل این افراد، به صورت صد در صد تخفیف یابد اما پیگیریها برای تخفیف یا پرداخت نکردن شهریه تحصیلی به نتیجه نرسید.
لیلا کهن که یکی از دختران آسیبدیده حادثه آتشسوزی مدرسه شهید رحیمی دوردزن، اضافه کرد: استخدام ما در اداره آموزش و پرورش استان، پس از چند سال پیگیری اتفاق افتاد که آن هم به صورت رسمی یا پیمانی نیست.
او، در حال حاضر از دانشجویان رشته روانشناسی دانشگاه آزاد شیراز است که در خصوص پرداخت شهریههای دانشگاه اظهار کرد: با وجود دیداری که با تهرانچی رئیس دانشگاههای آزاد کشور داشتیم و قولهایی که ایشان برای تخفیف کامل شهریه به ما دادند، تخفیف در هزینهها اتفاق نیفتاد.
کهن، با اشاره به مشکلات درمان و تامین هزینهها و عدم در اختیار داشتن مکان مناسب برای اسکان در شهر شیراز، گفت: حدود ۱۰ بار با وزارت بهداشت جلسه داشتیم و در یکی از دیدارها دکتر نمکی، وزیر بهداشت به ما قول داد که اگر بیمارستانهای دولتی امکانات لازم برای انجام برخی عملها را نداشت، آن را به بخش خصوصی، بدون پرداخت هزینه، منتقل کنند اما همین وعده هم محقق نشده است.
او، بیان کرد: خانوادههای ما به دلیل رفت و آمد به بیمارستان سوختگی صدرای شیراز، برای اسکان در این شهر دچار مشکل هستند و گاهی ناچارند در چادرهایی کنار بیمارستان مستقر شوند.
دانشجوی رشته روانشناسی دانشگاه آزاد شیراز، تصریح کرد: وزیر آموزش و پرورش، آقای بطحایی، در آن زمان به ما قول تامین مسکن داد و طی نامهای که به وزارت مسکن زده شد، دستور از وزارت مسکن تهران به استانداری فارس رسید که مسکن ما را در شیراز تامین کند اما همین موضوع هم پیگیری نشد و حتی به ما فرصت دیدار با استاندار فارس را نداد ه اند.
کهن، ادامه داد: اکنون دو سال است که روند درمان ما به دلیل بالا بودن هزینهها، متوقف شده و در طول مدت درمان، نهاد یا سازمانی برای تامین هزینهها از ما حمایت نکرده و ما حتی پول دستگاهها و نخ بخیه را هم خودمان پرداخت کردهایم.
او، بیان اینکه تاکنون ۸۰ بار تحت عمل جراحی قرار گرفته و عمل مجدد، برایش خطر بسیار بالایی دارد، افزود: پزشکان در بیمارستانهای دولتی حساسیت لازم برای عمل را به خرج نمی دهند و جراحی را به عهده دانشجویانشان میگذارند! که اصل مطالبه و انتظار ما، تامین مخارج درمانمان است که از ابتدا وعده آن را دادهاند.
منبع: فارس
انتهای پیام/ت