حسینی از اهدای ۱۶۵ هزار تبلت و وسایل هوشمند ارتباطی به دانش‌آموزان محروم توسط دستگاه‌های اجرایی، نهاد‌های عمومی و خیرین خبر داد.

به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی، در هفتمین نشست کمیته اجرایی طرح هدایت (هر دانش‌آموز یک تبلت و هر تبلت یک کلاس و یک مدرسه) که به میزبانی معاونت آموزش متوسطه در محل سالن جلسات این معاونت برگزار شد، با بیان گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده در طرح هدایت، اظهار کرد: پویش "اولیای خردمند، فرزندان هوشمند" با استفاده از ظرفیت بیش از ۱۰۰ هزار انجمن اولیا و مربیان مدارس برای تأمین تجهیزات ارتباطی هوشمند دانش‌آموزان نیازمند و پویش "من حاضرم" توسط سازمان دانش‌آموزی باهدف بسیج همه خیرین و خیرخواهان جامعه برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند راه‌اندازی شده است.

او افزود: اتحادیه انجمن‌های اسلامی طرح هر انجمن حداقل سه تبلت را کلید زده است تا از این طریق و با استفاده از ظرفیت ۱۳ هزار انجمن اسلامی ۳۹هزار تبلت تهیه و در اختیار دانش‌آموزان نیازمند قرار گیرد.

معاون وزیر آموزش و پرورش با تقدیر از سازمان بسیج دانش‌آموزی در اجرای طرح نظر هوشمند گفت: با اجرای طرح نذر هوشمند تاکنون نزدیک به ۶۵ میلیارد تومان جمع‌آوری‌شده است که با این رقم بیش از ۲۲هزار تبلت می‌توان برای دانش‌آموزان نیازمند تهیه کرد.

او با بیان اینکه بسیج اقشار می‌تواند در طرح نذر هوشمند وارد شود، تاکید کرد: امید است طرح نذر هوشمند مراحل و موج‌های دوم و سوم خود را با استفاده از ظرفیت دهه فجر استمرار بخشد.

حسینی با بیان اینکه تاکنون با ۲۷ استاندار تفاهم‌نامه تأمین نیمی از هزینه خرید تجهیزات هوشمند آموزشی توسط استانداری‌ها و از طریق منابع داخلی امضاشده است، گفت: در قالب این تفاهم‌نامه‌ها اعتبار خرید بیش از یک‌میلیون و پانصد هزار تبلت تأمین ‌شده است.

او ادامه داد: در هفته گذشته با همیاری و مشارکت شهرداری مشهد، سازمان نظام صنفی کامپیوتر استان تهران، اتاق اصناف استان اصفهان، مؤسسه خیریه بوتراب و مؤسسه خیریه رعد بخشی از اعتبار طرح هدایت تأمین ‌شده است.

جانشین وزیر آموزش و پرورش در طرح هدایت با اشاره به نشست با صندوق ذخیره فرهنگیان اظهار کرد: در این نشست بر فعال شدن شرکت صنایع آموزشی و تخصیص مبلغی بیشتر برای خرید و تبادلات با شرکت‌های داخلی و خارجی، ایجاد خط تولید و نیز تسهیلات ویژه برای فرهنگیان و دانش‌آموزان و تخصیص منابع از طریق ردیف مسئولیت‌های اجتماعی شرکت‌های وابسته به صندوق ذخیره فرهنگیان تأکید شد.

حسینی با اشاره به برگزاری نشست با نمایندگان بیش از ۶۰ دستگاه اجرایی که به همت دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی و معاونت پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش در سالن اجلاس اردوگاه شهید باهنر برگزار شد، گفت: در این نشست مقرر شد طرح حامی هوشمند در سه قلمرو در دستگاه‌ها اجرا شود که اولین قلمرو آن اهدای وسایل هوشمند اضافی ادارات به مدارس، قلمرو بعدی اهدای وسایل هوشمند به فرزندان کارکنان دستگاه‌ها و سومین قلمرو آن نیز استفاده دستگاه‌های اجرایی از ظرفیت مسئولیت اجتماعی و پویش‌های مردمی جهت یاری‌ رساندن به مدارس هم‌جوار است.

او بابیان اینکه امروزه و در عصر کرونا مسئله‌ای مهم‌تر از تأمین وسایل ارتباطی هوشمند برای دانش‌آموزان نیازمند نیست، تاکید کرد: در کمیسیون تلفیق مجلس ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای تهیه تجهیزات هوشمند ارتباطی تصویب ‌شده است و صندوق توسعه ملی نیز می‌تواند در این زمینه به یاری آموزش‌ و پرورش بیاید.

حسینی بابیان اینکه احصای اطلاعات دانش‌آموزان نیازمند از دو مسیر شبکه شاد و سامانه سناد در حال پیگیری است، مطرح کرد: پس از تهیه تجهیزات هوشمند ارتباطی، ملاک‌های واگذاری این تجهیزات باید توسط معاونت‌های ابتدایی و متوسطه مشخص شود.

گفتنی است، در این نشست کمرئی معاون آموزش متوسطه با ارائه گزارشی از فعالیت‌های انجام‌شده در این معاونت در خصوص طرح هدایت اظهار کرد: اولین گام در توزیع عادلانه تجهیزات هوشمند شناسایی است و معاونت آموزش متوسطه با طراحی فرمی در سناد اطلاعات برخی از دانش‌آموزان نیازمند را جمع‌آوری کرده است که تکمیل اطلاعات همه دانش‌آموزان مستلزم مشارکت مدیران و معلمان است.

او افزود: تعیین اولویت در واگذاری‌ها هم از دیگر مباحث مهم است که بهتر است اولویت‌بندی دانش‌آموزان توسط مدیر مدرسه و با نظارت معاونت‌های آموزشی انجام شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۳ ۰۶ بهمن ۱۳۹۹
خود آموزش و پرورش چی داده؟!!!!